Subway opent nieuwe zaken

25 januari 2013
Subway opent nieuwe zaken

Crisis of niet, Subway blijft nieuwe vestigingen openen. Alleen al deze maand mocht de broodjesketen zaken in Schagen, Winschoten, Dordrecht en Zwolle toevoegen aan haar portfolio.

*175ste restaurant*
De groeispurt van de broodjeszaak zet door. Steeds meer ondernemers sluiten zich aan bij de quickserviceformule uit Amerika. Dit jaar wordt naar alle verwachting het 175ste restaurant in Nederland geopend. Eind 2012 telde de keten nog 120 restaurants.

*Groeispurt in Nederland*
Nederland blijkt een goede voedingsbodem voor dit Amerikaanse franchiseconcept. "Afgelopen jaar zijn er ruim dertig franchises bijgekomen", vertelt Justin Goes, Area Development Manager, die wijst op de vierde plek die Nederland in Europa inneemt qua aantal openingen dit jaar. "Onze oprichter Fred Deluca is onlangs in Nederland geweest en hij was erg onder de indruk van deze groeispurt, en van de omzet en winstontwikkeling van de ondernemers, en dat in deze tijd. Voor dit jaar zijn er zoveel licenties in de maak dat er alle reden is om uit te gaan van in totaal 175 vestigingen."

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws