Starbucks opent nieuwe locatie in Amersfoort

Auteur: Redactie
Opening 6 juli 2022
Starbucks opent nieuwe locatie in Amersfoort

Morgen, 7 juli om 11.00 opent Starbucks een nieuwe locatie in Amersfoort. De nieuwe vestiging is gelegen aan de karakteristieke Utrechtsestraat en zal op de dag van de opening haar bezoekers feestelijk ontvangen. Voor de eerste 100 bezoekers ligt er namelijk een speciale goodiebag klaar.

Een tweede huiskamer

Deze nieuwe vestiging biedt niet alleen een fijne uitvalsbasis voor funshoppers die tijdens een dagje winkelen toe zijn aan een pauze, maar ook voor wie op zoek is naar een fijne plek om in alle rust een boek te lezen, werkmails te beantwoorden of voor te bereiden op een belangrijk tentamen. Met een uitstekende WiFi verbinding, voldoende stopcontacten, comfortabele stoelen en een moderne inrichting is deze locatie geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een fijne plek in het centrum van Amersfoort. Bas Rietvelt, General Manager Starbucks Nederland: “We zijn blij een derde Starbucks in deze prachtige stad te openen. Naast de Starbucks bij Amersfoort Centraal en de vestiging in Foodcourt Wiekenweg is ons aanbod nu ook toegankelijk voor gasten die zich in de binnenstad bevinden. Wij hopen een tweede huiskamer te bieden aan de inwoners en bezoekers van Amersfoort.”

Bereikbaarheid en openingstijden

De nieuwe Starbucks is te vinden aan de Utrechtsestraat 15, middenin het centrum van Amersfoort. Op de dag van de opening zal de eerste koffie om 10:00 geserveerd worden.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste lunchnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrief van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws