Sijf komt met primeur: de eerste kroeg met een lunch-app

9 februari 2018 | David Bakker
Sijf komt met primeur: de eerste kroeg met een lunch-app<

De Rotterdamse horecazaak Sijf lanceert als eerste restaurant in Nederland een
applicatie. Met de Sijf app kunnen gasten vooraf een tafel reserveren en direct een
bestelling plaatsen. De gastvrouw zorgt dat de tafel keurig gedekt klaar staat inclusief
gerechten, zodat de lunch of het diner meteen verorbert kan worden. Horecabaas Hell
vertelt: “Wij bevinden ons midden in een metropool waar mensen haast hebben. Met de Sijf
app maken we het voor zakenlui net een tikkie makkelijker.”

De eerste van het land

De bruisende kroeg Sijf is dagelijks gevuld met een mix van creatieve dertigers, hippe twintigers en serieuze zakenlui. Voor de laatst genoemde groep gaat vanaf vandaag geen kostbare tijd meer verloren, met de Sijf app zijn businessvrouwen en zakenmannen verzekerd van een goede maaltijd op het gewenste tijdstip. Tijdens een personeelsvergadering borrelde het idee van eenapplicatie al eens eerder op. Eigenaar Herman Hell gaf gehoor aan het verzoek: “Het was eveneen compleet nieuwe technische wereld, maar we zijn er helemaal uit. De app is live!”. Wanneer iemand zijn locatievoorziening aan heeft staan en via de Sijf applicatie besteld, communiceert de app met een lamp in de keuken. De lamp springt aan zodra iemand Sijf nadert. Zo weet het personeel dat de bestelling gereed moet zijn.


Op de borrel bij Sijf Bar restaurant Sijf dankt zijn naam aan timmerman Sijf van Zuilen. Sijf voorzag de kroeg eindjaren 90 van een nieuwe sfeervolle uitstraling. Op de zondagmiddag zorgen muzikale klanken van bekende en onbekende artiesten voor een ongedwongen vibe. Op het verwarmde terras is het ’s winters goed toeven, met een keuze uit ruim honderd speciaal bieren weet het personeel voor iedere smaak een match te vinden.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Innovatief netwerken tijdens BBB Maastricht 2018

BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland, vindt plaats van maandag 8 t/m woensdag 10 oktober in MECC Maastricht. BBB Maastricht biedt een veelzijdig programma voor horecaprofessionals uit ieder segment. Van (speciaal) bieren tot biologische streekproducten en van innovatieve productont...

Creëer een ijzersterke Social Media strategie

Je bedrijf gratis promoten en verkopen op Facebook is aan banden gelegd. Pitchen, promoten, reacties uitlokken, win acties en zelfs vragen om een like, het is allemaal uit den boze. Facebook wil enkel waardevolle verhalen van je zien. Wil je je horecabedrijf actief promoten dan kan dat alleen nog vi...

Verbouwen
Family Naarden is verbouwd

Bij Family Naarden zijn ze een aantal weken geleden druk bezig geweest om alle wanden in de vestiging een nieuwe uitstraling te geven. En het resultaat mag er wezen! De wand achter de counter en bij de bakwand heeft een mooie, frisblauwe tegellaag gekregen. Op de andere wand zijn tegels geplaatst in...

Opening Culinair
Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid

Vanaf vandaag valt er weer flink wat te nassen in Rotterdam. Vier jaar na de introductie van de Foodhallen Amsterdam opent een tweedeindoor foodmarket in 010. Geen gevalletje copy-paste, maar een ras-Rotterdammer van een foodhal. Foodhallen Rotterdam betrekt samen met het naastgelegen designhotel Ro...

Uber Eats breidt uit

Waar Foodora sopt in Nederland, pakt Uber Eats juist door. Het bedrijf breidt voor het einde van dit jaar uit naar Groningen en Haarlem en vergroot het bezorggebied in de regio Den Haag door Scheveningen en Voorburg aan de app toe te voegen. Daarnaast kunnen bestaande en nieuwe gebruikers van de app...

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: