Sfeervolle lunchtafel met Depa

21 februari 2013
Sfeervolle lunchtafel met Depa

U heeft de perfecte sandwich gemaakt en nu zoekt u een mooi bord om dit gerecht te presenteren. Zoek niet verder. Kom naar de "Nationale Lunchroomdag":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ en ontdek de disposables van Depa.

*Aantrekkelijk rendement*
Gemakkelijk en voordelig. Soms wilt u meer waarde aan het lunchgerecht toevoegen en de maaltijd op een luxere manier presenteren. Met een aantrekkelijker rendement. Depa biedt hier een prachtige oplossing voor. Met het gemak en de efficiency van een disposable en de stijl en klasse van echt servies. Zo maakt Depa een sfeervolle tafelaankleding mogelijk. Kom langs op "De Nationale Lunchroomdag":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ en laat u inspireren door het aanbod.

*Inschrijven is gratis!*
U bezoekt "De Nationale Lunchroomdag":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ helemaal gratis. Het evenement is alleen toegankelijk voor lunchroomondernemers. Op maandag 18 maart kunt u komen proeven, ideeën opdoen, praten met vakmensen en luisteren en leren van de sprekers. Zo zal Jos Muller van Fastservice Opleidingen een lezing geven en geeft Frank Lindner, hoofdredacteur van uw vakblad u de laatste trends en ontwikkelingen. Tot ziens op De Nationale Lunchroomdag.

~Depa vertelt u op De Nationale Lunchroomdag alles over hun assortiment. Hierbij alvast een voorproefje.~





~Myrtille Vromans~

Overig nieuws