Screaming Beans start tweede locatie

1 maart 2012 |
Screaming Beans start tweede locatie<

Charlotte Bubeck en Dick van den Heuvel starten met een nieuw horecaconcept in Amsterdam. De focus bij Screaming Beans ligt op de kwaliteit van koffie, breed aanbod van wijnen, loungegelegenheid en een fine cuisine.

Opening in voorjaar
Het concept is niet zomaar tot stand gekomen. Het duo riep de hulp in van architect Glenn Sestig, gastvrouw en sommelier Kim Veldman en topchef Jacob Jan Boerma. De opening staat gepland voor dit voorjaar.

Drie smaakbelevingen
Door het combineren van de beste kwaliteit koffie, wijnen en gerechten, wil Screaming Beans een geheel eigen weg inslaan. "Amsterdam mist een plek waar deze drie belangrijke smaakbelevingen samenkomen. Wij willen kwaliteit, hospitality, sfeer en laagdrempeligheid voor onze gasten creëren zonder dat daar de hoofdprijs voor betaald moet worden."

Barista Academy
Screaming Beans opende ruim twee jaar terug zijn eerste locatie in Amsterdam. Daar heeft de organisatie zich gespecialiseerd in het aanbieden van kwaliteit koffie en een eigen Barista Academy.

Opleiding
Screaming Beans kiest ervoor om medewerkers zelf op te leiden. Er wordt een apart opleidingscentrum geopend om dit te kunnen realiseren. Medewerkers krijgen trainingen over koffie, wijn en eten. Daarnaast kunnen ook consumenten en ondernemingen de workshops volgen. Meer informatie op screamingbeans.nl
Op de foto: Art impression van Screaming Beans.


Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: