Rotterdamse lunchroom met 'create it yourself'-concept

31 oktober 2016 | Thijs Jacobs

‘Create-It-Yourself dat is ons motto’ luidt de slagzin en welbekende hashtag van Baker & Moore. Begin 2015 opende Paul Bakker de deuren van deze ontbijt- en lunchroom in het hartje van Rotterdam en inmiddels kunnen we wel zeggen dat Baker & Moore aardig wat (gezonde) harten heeft weten te veroveren in heel Nederland. Gezond en puur, maar vooral goed en lekker eten is wat hier centraal staat. ‘Gast is koning’ een standaard begrip?

Bij Baker & Moore ben je nu eenmaal de baas over jouw maaltijd, aangezien je door middel van het Create-It-Yourself concept je eigen sandwich en salade samen kunt stellen. De hele zondag ontbijten, om 7.30 uur ’s ochtends een bak koffie To Go halen, ongestoord werken met snelle WiFi of een High Tea toegankelijk voor lactose-, gluten- en suikerintolerante gasten, niets is hier te gek.

Met de toenemende aanloop en alle positieve reacties vond de Baker het echter tijd om nog een stapje verder te gaan en iets extra’s terug te geven aan de enthousiaste eter. De afgelopen maanden hebben ze bij Baker & Moore dan ook alles behalve stil gezeten om te verwezenlijken dat op 12 oktober een nieuwe kaart live kon gaan. Tegenwoordig is er dan nog meer ingespeeld op eters met speciale (dieet)wensen, kun je je eigen ‘healthy’ salade creëren. En je kunt bijvoorbeeld nu ook terecht voor een goede biologische borrel, en wie denk je dat zich de eerste Rotterdamse verkoper van dé pindakaas van De Pindakaaswinkel mocht noemen?!

Nieuwsgierig naar ‘moore’? Neem vooral eens een kijkje op de website (www.bakerandmoore.nl) of ga eens langs bij Westblaak 147 te Rotterdam. De afgelopen weken zijn wegens de lancering van de nieuwe kaart en een groot bloggersevenement drukker en sfeervoller geweest dan ooit tevoren, dus wellicht smaakt Paul en zijn Baker & Moore’s toekomst naar meer!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Amsterdam
Amsterdams hamburgerrestaurant Lombardo’s ondersteunt Villa Joep met speciale burger

Restaurant Lombardo’s, het Amsterdamse hamburgerrestaurant van chefkok Martijn Verdonk, geeft aan de decembermaand een speciaal tintje door vanaf vandaag tijdelijk een speciale burger voor het goede doel op de menukaart te zetten. De helft van de opbrengst van deze burger, die ontwikkeld werd ...

Amsterdam Opening
Pop-up lunchcafé volledig gerund door vrouwen met vluchtelingenachtergrond

A Beautiful Mess opent op donderdag 12 december een pop-up lunchcafé in het 17-eeuwse Cromhouthuis aan de Herengracht in Amsterdam. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan de nieuwe locatie volledig runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïns...

Opening
Anne&Max opent eerste vestiging in Apeldoorn

Op maandag 16 december zal in het centrum van Apeldoorn een nieuwe Anne&Max in samenwerking met foodservicebedrijf Albron openen. Het pand ligt op de hoek van de Hoofdstraat en de Kapelstraat. Met een paar minuten lopen sta je voor de deur bij CODA; hét cultuurhuis van Apeldoorn. Het pand...

trends Bezorgen
Dit zijn de 10 meest populaire gerechten van 2019

We zijn de laatste maand van het jaar weer ingegaan. Een mooi moment om terug te blikken op de food highlights van het afgelopen jaar. Welke gerechten waren de grote favorieten in Nederland? En in welke mate verschilt dit van de populairste gerechten wereldwijd? Van Poké Bowls tot de alom bek...

trends Interview Longread
De allergrootste foodtrend? Vegan!

We kunnen er eigenlijk niet omheen: dé absolute foodtrend is vegan food. 2018 was het jaar van de vleesvervangers, 2019 bleek die van een verdere doorontwikkeling en verdere aandacht voor vegan in de professionele horecakeuken. In Dordrecht, uitgerekend de stad van de paardenslachterijen, ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: