Rotterdamse lunchroom met 'create it yourself'-concept

31 oktober 2016 | Thijs Jacobs

‘Create-It-Yourself dat is ons motto’ luidt de slagzin en welbekende hashtag van Baker & Moore. Begin 2015 opende Paul Bakker de deuren van deze ontbijt- en lunchroom in het hartje van Rotterdam en inmiddels kunnen we wel zeggen dat Baker & Moore aardig wat (gezonde) harten heeft weten te veroveren in heel Nederland. Gezond en puur, maar vooral goed en lekker eten is wat hier centraal staat. ‘Gast is koning’ een standaard begrip?

Bij Baker & Moore ben je nu eenmaal de baas over jouw maaltijd, aangezien je door middel van het Create-It-Yourself concept je eigen sandwich en salade samen kunt stellen. De hele zondag ontbijten, om 7.30 uur ’s ochtends een bak koffie To Go halen, ongestoord werken met snelle WiFi of een High Tea toegankelijk voor lactose-, gluten- en suikerintolerante gasten, niets is hier te gek.

Met de toenemende aanloop en alle positieve reacties vond de Baker het echter tijd om nog een stapje verder te gaan en iets extra’s terug te geven aan de enthousiaste eter. De afgelopen maanden hebben ze bij Baker & Moore dan ook alles behalve stil gezeten om te verwezenlijken dat op 12 oktober een nieuwe kaart live kon gaan. Tegenwoordig is er dan nog meer ingespeeld op eters met speciale (dieet)wensen, kun je je eigen ‘healthy’ salade creëren. En je kunt bijvoorbeeld nu ook terecht voor een goede biologische borrel, en wie denk je dat zich de eerste Rotterdamse verkoper van dé pindakaas van De Pindakaaswinkel mocht noemen?!

Nieuwsgierig naar ‘moore’? Neem vooral eens een kijkje op de website (www.bakerandmoore.nl) of ga eens langs bij Westblaak 147 te Rotterdam. De afgelopen weken zijn wegens de lancering van de nieuwe kaart en een groot bloggersevenement drukker en sfeervoller geweest dan ooit tevoren, dus wellicht smaakt Paul en zijn Baker & Moore’s toekomst naar meer!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: