Rotterdamse lunchroom met 'create it yourself'-concept

Auteur: Thijs Jacobs
31 oktober 2016
Rotterdamse lunchroom met 'create it yourself'-concept

‘Create-It-Yourself dat is ons motto’ luidt de slagzin en welbekende hashtag van Baker & Moore. Begin 2015 opende Paul Bakker de deuren van deze ontbijt- en lunchroom in het hartje van Rotterdam en inmiddels kunnen we wel zeggen dat Baker & Moore aardig wat (gezonde) harten heeft weten te veroveren in heel Nederland. Gezond en puur, maar vooral goed en lekker eten is wat hier centraal staat. ‘Gast is koning’ een standaard begrip?

Bij Baker & Moore ben je nu eenmaal de baas over jouw maaltijd, aangezien je door middel van het Create-It-Yourself concept je eigen sandwich en salade samen kunt stellen. De hele zondag ontbijten, om 7.30 uur ’s ochtends een bak koffie To Go halen, ongestoord werken met snelle WiFi of een High Tea toegankelijk voor lactose-, gluten- en suikerintolerante gasten, niets is hier te gek.

Met de toenemende aanloop en alle positieve reacties vond de Baker het echter tijd om nog een stapje verder te gaan en iets extra’s terug te geven aan de enthousiaste eter. De afgelopen maanden hebben ze bij Baker & Moore dan ook alles behalve stil gezeten om te verwezenlijken dat op 12 oktober een nieuwe kaart live kon gaan. Tegenwoordig is er dan nog meer ingespeeld op eters met speciale (dieet)wensen, kun je je eigen ‘healthy’ salade creëren. En je kunt bijvoorbeeld nu ook terecht voor een goede biologische borrel, en wie denk je dat zich de eerste Rotterdamse verkoper van dé pindakaas van De Pindakaaswinkel mocht noemen?!

Nieuwsgierig naar ‘moore’? Neem vooral eens een kijkje op de website (www.bakerandmoore.nl) of ga eens langs bij Westblaak 147 te Rotterdam. De afgelopen weken zijn wegens de lancering van de nieuwe kaart en een groot bloggersevenement drukker en sfeervoller geweest dan ooit tevoren, dus wellicht smaakt Paul en zijn Baker & Moore’s toekomst naar meer!

Overig nieuws