Rose&vanilla krijgt ruim half miljoen van investeerder Brave New Food

Auteur: Nikki Kraaijenzank
Ondernemen 17 december 2021
Rose&vanilla krijgt ruim half miljoen van investeerder Brave New Food

Bakkerij en 'taartencafé' rose&vanilla uit Utrecht krijgt een investering van ruim een half miljoen. De investeerder, Brave New Food Investments, gelooft in de potentie van hun innovatieve concept; vegan, vrij van geraffineerde suikers, gluten- en lactosevrije patisserie realiseren zonder af te doen aan de smaak van het product.

De eigenaren, Daphne Giesberger en Erik de Wit, kwamen op het idee om een bakkerij op te richten omdat hun kinderen gevoelig bleken voor gluten en lactose. Inmiddels is hun zaak uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf. Rose&vanilla levert producten aan meer dan 200 horecapartners en heeft een eigen café in Utrecht. Daar komt nu deze investering bovenop. Met het bedrag willen ze de capaciteit vergroten, het aantal verkooppunten vermeerderen en hun producten een nieuwe impuls geven met unieke smaakcombinaties. 

Brave New Food en rose&vanilla hebben beiden passie voor het product en de branche en kunnen met deze samenwerking hun ambities waarmaken. Zij willen aan de toenemende vraag naar duurzame én smaakvolle producten kunnen voldoen.  

Fotocredit: Oscar van der Wijk

Blijf op de hoogte

Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws