Restaurant Burgers' Zoo krijgt make-over

22 september 2015 |
Restaurant Burgers' Zoo krijgt make-over<

Koninklijke Burgers’ Zoo maakt bekend dat het in de maand november het bestaande Park Restaurant volledig gaat verbouwen en
restylen tot een hip en eigentijds familierestaurant. "Het doel is om bezoekers in een sfeervolle en relaxte omgeving te verrassen met een ambachtelijk horecaproduct, waarbij je moet denken aan verse hamburgers, hotdogs van scharrelvarken en biologische koffie. Daarnaast krijgt de bezoeker de keuze uit heerlijke, knapperige salades, vers fruit en fruitsmoothies en een rijk assortiment aan belegde broodjes. Voor de patisserie zijn we een samenwerking aangegaan met Het Vlaamsch Broodhuys, aldus horecamanager Addie Roelofsen. De verbouwing start 2 november en moet 25 november 2015 gereed zijn.

Foto: Een impressie van het nieuwe restaurant. Beeld: OT Design

Ambachtelijke producten
Burgers’ Zoo wil met de complete restyling van het bestaande restaurant een familievriendelijk concept creëren, dat zich qua uitstraling en kwaliteit kan meten met restaurants buiten het park. Samen met de huisslager heeft het horecateam een eigen recept ontwikkeld voor curryworst en hotdogs, gebaseerd op biologisch vlees van het Beemsterland-varken. Ook het vlees voor de hamburgers is 100 procent biologisch en afkomstig van Ierse graan-gevoerde runderen. Het Arnhemse dierenpark werkt daarnaast al jarenlang samen met Peeze, de bekende Arnhemse koffiebrander, die biologische FairTrade-koffie levert.


De selfie-hoek. Beeld: OT Design

Creatieve selfie-hoek
Het restaurant is gelegen tussen twee aangrenzende speeltuinen, waarvan de sfeer subtiel in het restaurant is verwerkt. Een extra accent dat goed bij de moderne tijd past, is een creatieve selfie-hoek, waar gasten zich gezamenlijk kunnen vereeuwigen voor een prachtige dierenfoto. Daarnaast is het restaurant opgebouwd uit drie zitniveaus, waardoor elke doelgroep comfort wordt geboden. Terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuinen genieten de familieleden volgens Burgers'Zoo van een sfeervol rustmoment onder het genot van een (h)eerlijk gerecht en drankje.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: