Restaurant Burgers' Zoo krijgt make-over

22 september 2015 |
Restaurant Burgers' Zoo krijgt make-over<

Koninklijke Burgers’ Zoo maakt bekend dat het in de maand november het bestaande Park Restaurant volledig gaat verbouwen en
restylen tot een hip en eigentijds familierestaurant. "Het doel is om bezoekers in een sfeervolle en relaxte omgeving te verrassen met een ambachtelijk horecaproduct, waarbij je moet denken aan verse hamburgers, hotdogs van scharrelvarken en biologische koffie. Daarnaast krijgt de bezoeker de keuze uit heerlijke, knapperige salades, vers fruit en fruitsmoothies en een rijk assortiment aan belegde broodjes. Voor de patisserie zijn we een samenwerking aangegaan met Het Vlaamsch Broodhuys, aldus horecamanager Addie Roelofsen. De verbouwing start 2 november en moet 25 november 2015 gereed zijn.

Foto: Een impressie van het nieuwe restaurant. Beeld: OT Design

Ambachtelijke producten
Burgers’ Zoo wil met de complete restyling van het bestaande restaurant een familievriendelijk concept creëren, dat zich qua uitstraling en kwaliteit kan meten met restaurants buiten het park. Samen met de huisslager heeft het horecateam een eigen recept ontwikkeld voor curryworst en hotdogs, gebaseerd op biologisch vlees van het Beemsterland-varken. Ook het vlees voor de hamburgers is 100 procent biologisch en afkomstig van Ierse graan-gevoerde runderen. Het Arnhemse dierenpark werkt daarnaast al jarenlang samen met Peeze, de bekende Arnhemse koffiebrander, die biologische FairTrade-koffie levert.


De selfie-hoek. Beeld: OT Design

Creatieve selfie-hoek
Het restaurant is gelegen tussen twee aangrenzende speeltuinen, waarvan de sfeer subtiel in het restaurant is verwerkt. Een extra accent dat goed bij de moderne tijd past, is een creatieve selfie-hoek, waar gasten zich gezamenlijk kunnen vereeuwigen voor een prachtige dierenfoto. Daarnaast is het restaurant opgebouwd uit drie zitniveaus, waardoor elke doelgroep comfort wordt geboden. Terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuinen genieten de familieleden volgens Burgers'Zoo van een sfeervol rustmoment onder het genot van een (h)eerlijk gerecht en drankje.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: