Recordaantal inschrijvingen: wacht niet!

14 maart 2013
Recordaantal inschrijvingen: wacht niet!

Nu al zijn er meer inschrijvingen voor de Nationale Lunchroomdag dan ooit! Heeft u zich nog niet "ingeschreven?":http://www.nationalelunchroomdag.nl/inschrijving/ Wacht niet, want vol = vol. Deze dag mag u NIET missen!

*De ondernemer*
De Nationale Lunchroomdag staat in het teken van de lunchroomondernemer. Er worden workshops gegeven met allen het doel om uw rendement te laten stijgen. Er zijn twee plenaire presentaties en u kunt volop eten en drinken.

*Het Kenniscentrum*
Het Kenniscentrum is gevuld met de kennis van Frank Lindner, hoofdredacteur van uw vakblad Lunchroom, Mark Tamsma, Horeca Accountancy en Jos Muller, Fastserviceopleidingen. Zij weten precies wat er in de branche speelt en waar u als ondernemer mee aan de slag kunt. Geen zweverige presentaties, maar kant-en-klare tips om direct beter te kunnen ondernemen.

*Inschrijven*
Kom naar de vijfde editie van de Nationale Lunchroomdag. Kom niet alleen, maar neem uw personeel mee en laat u inspireren. "Schrijf u snel in":http://www.nationalelunchroomdag.nl/inschrijving/ en wees niet te laat!

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws