Pulled Pork Burger

1 januari 2016 | Jorien Slager

Ingrediënten (4 personen)

Burgers: 
400 gram Makro pulled pork
4 Makro brioche burger buns
4 eetlepels baconjam
100 milliliter barbecuesaus
600 gram varkensprocureur
200 gram buikspek zonder zwoerd
2 eetlepels fijngehakte salie
Koolsalade:
150 gram fijngesneden witte kool
160 gram fijngesneden rode kool
80 gram fijne julienne van wortels
160 gram rode ui, in brunoise

Dressing:

150 gram Hellmann’s REAL
40 milliliter appelciderazijn
2 theelepels mosterdpoeder
1 eetlepel grove mosterd
2 eetlepels Aro honing creamy
2 eetlepels fijngehakte peterselie

Bereiding

Maal de varkensprocureur en het buikspek grof. Meng salie door het gehakt. Voeg peper en zout toe. Maak er vier burgers van. Meng alle rauwkost. Meng de dressingingrediënten. Schep de dressing door de rauwkost. Gril de burgers en verwarm de pulled pork. Halveer de brioche buns overdwars en toast het brood. Besmeer de onderste helft met een eetlepel baconjam. Beleg met koolsalade, varkensburger, pulled pork en barbecuesaus.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Brownies&downies Woerden

"Onze medewerkers zijn puur", laat Dave van der Wolk weten in een interview met Lunchroom.nl. Het is een belangrijk onderdeel in het concept van de alsmaar groeiende lunchroom. ‘Onze kanjers (red. de medewerkers van Brownies & Downies) zijn het gezicht van de zaak." Het c...

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: