Proef, ruik en beleef!

1 februari 2013
Proef, ruik en beleef!

Na een overweldigende 1e editie vindt op zondag 10 en maandag 11 maart in Autotron Rosmalen BAKKERSVAK 2013 plaats. Een tweedaagse editie waar kennisdeling en contact met collega's voorop staan.

*Kampioenen op de beursvloer*
Met het Boulangerie en Patisserie team staan er twee kampioenen van wereldformaat op de beursvloer en zullen zij iedereen versteld doen staan met het werk dat ze leveren. Ze presenteren zichzelf in de vorm van demonstraties en de mooiste showstukken worden tentoongesteld. Uiteraard hebben bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen en staat praktische kennisdeling voorop. Daarnaast treedt BAKKERSVAK op als gastheer voor de verkiezing 'Leukste bakker van Nederland' door op zondag 10 maart een podium beschikbaar te stellen voor de feestelijke prijsuitreikingen. De gemeentewinnaars worden gehuldigd en de landelijke winnaars worden bekend gemaakt.

*Enorm aanbod*
Het exposantenaanbod vertegenwoordigt een totaaloverzicht van eindproducten, grondstoffen, winkelinrichting, verpakkingsmaterialen, (verpakkings)machines en deelnemers op het gebied van hygiëne en logistiek. Een greep uit de deelnemerslijst: Handelsonderneming G. Spronk en Zn BV, De bakkerijarchitect, Banketbakkerij Wouter de Graaf BV, CSM Benelux bv, Dauphine Nederland BV, Vandemoortele NV, Beko, VKF Renzel bv, Eurofours Nederland, Alaska, Boelen Bakkerijmachines, Paardekooper Verpakkingen bv, Bakery Initiatives, Miwe Agency Nederland, Linthorst Professionele Interieurs, Erkon Intern Transport en De Luca automatisering b.v.



*Kids Fun Corner*
Ook de bezoekers vertegenwoordigen de complete bakkerijsector, zoals de ambachtelijke en industriële brood- & banketbakkerijen, supermarkten met een eigen bakkerij, chocolaterieën, patisserieën, ijsproducenten, eigenaren van ijssalons, horeca en catering. Zoals u van ons gewend bent, is er op zondag voor de bakkers van de toekomst een Kids Fun Corner ingericht. Op deze manier heeft u alle tijd om u te laten inspireren op de beursvloer.

*Inspiratie en informatie*
BAKKERSVAK staat voor het feest binnen de bakkerijsector en biedt u praktische oplossingen m.b.t. uw ondernemerschap. Zo heeft u binnen één dag een overzicht van de nieuwste producten, ontmoet u bestaande leveranciers en maakt u kennis met nieuwe partijen.



*Praktische informatie*
Entree en parkeren is gratis!

*Voor meer informatie:*
"www.easyFairs.com/BAKKERSVAK-NL":http://www.easyFairs.com/BAKKERSVAK-NL
#BAKKERSVAK
BAKKERSVAK LinkedIn Group

*Data:*
Zondag 10 maart - 11.00 uur tot 18.00 uur
Maandag 11 maart - 11.00 uur tot 20.00 uur

*Locatie:*
Autotron Rosmalen




Overig nieuws