Proef, ruik en beleef!

1 februari 2013 |
Proef, ruik en beleef!<

Na een overweldigende 1e editie vindt op zondag 10 en maandag 11 maart in Autotron Rosmalen BAKKERSVAK 2013 plaats. Een tweedaagse editie waar kennisdeling en contact met collega's voorop staan.

Kampioenen op de beursvloer
Met het Boulangerie en Patisserie team staan er twee kampioenen van wereldformaat op de beursvloer en zullen zij iedereen versteld doen staan met het werk dat ze leveren. Ze presenteren zichzelf in de vorm van demonstraties en de mooiste showstukken worden tentoongesteld. Uiteraard hebben bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen en staat praktische kennisdeling voorop. Daarnaast treedt BAKKERSVAK op als gastheer voor de verkiezing 'Leukste bakker van Nederland' door op zondag 10 maart een podium beschikbaar te stellen voor de feestelijke prijsuitreikingen. De gemeentewinnaars worden gehuldigd en de landelijke winnaars worden bekend gemaakt.

Enorm aanbod
Het exposantenaanbod vertegenwoordigt een totaaloverzicht van eindproducten, grondstoffen, winkelinrichting, verpakkingsmaterialen, (verpakkings)machines en deelnemers op het gebied van hygiëne en logistiek. Een greep uit de deelnemerslijst: Handelsonderneming G. Spronk en Zn BV, De bakkerijarchitect, Banketbakkerij Wouter de Graaf BV, CSM Benelux bv, Dauphine Nederland BV, Vandemoortele NV, Beko, VKF Renzel bv, Eurofours Nederland, Alaska, Boelen Bakkerijmachines, Paardekooper Verpakkingen bv, Bakery Initiatives, Miwe Agency Nederland, Linthorst Professionele Interieurs, Erkon Intern Transport en De Luca automatisering b.v.



Kids Fun Corner
Ook de bezoekers vertegenwoordigen de complete bakkerijsector, zoals de ambachtelijke en industriële brood- & banketbakkerijen, supermarkten met een eigen bakkerij, chocolaterieën, patisserieën, ijsproducenten, eigenaren van ijssalons, horeca en catering. Zoals u van ons gewend bent, is er op zondag voor de bakkers van de toekomst een Kids Fun Corner ingericht. Op deze manier heeft u alle tijd om u te laten inspireren op de beursvloer.

Inspiratie en informatie
BAKKERSVAK staat voor het feest binnen de bakkerijsector en biedt u praktische oplossingen m.b.t. uw ondernemerschap. Zo heeft u binnen één dag een overzicht van de nieuwste producten, ontmoet u bestaande leveranciers en maakt u kennis met nieuwe partijen.



Praktische informatie
Entree en parkeren is gratis!

Voor meer informatie:
www.easyFairs.com/BAKKERSVAK-NL #BAKKERSVAK
BAKKERSVAK LinkedIn Group

Data:
Zondag 10 maart - 11.00 uur tot 18.00 uur
Maandag 11 maart - 11.00 uur tot 20.00 uur

Locatie:
Autotron Rosmalen




Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: