Proef, ruik en beleef!

1 februari 2013 |
Proef, ruik en beleef!<

Na een overweldigende 1e editie vindt op zondag 10 en maandag 11 maart in Autotron Rosmalen BAKKERSVAK 2013 plaats. Een tweedaagse editie waar kennisdeling en contact met collega's voorop staan.

Kampioenen op de beursvloer
Met het Boulangerie en Patisserie team staan er twee kampioenen van wereldformaat op de beursvloer en zullen zij iedereen versteld doen staan met het werk dat ze leveren. Ze presenteren zichzelf in de vorm van demonstraties en de mooiste showstukken worden tentoongesteld. Uiteraard hebben bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen en staat praktische kennisdeling voorop. Daarnaast treedt BAKKERSVAK op als gastheer voor de verkiezing 'Leukste bakker van Nederland' door op zondag 10 maart een podium beschikbaar te stellen voor de feestelijke prijsuitreikingen. De gemeentewinnaars worden gehuldigd en de landelijke winnaars worden bekend gemaakt.

Enorm aanbod
Het exposantenaanbod vertegenwoordigt een totaaloverzicht van eindproducten, grondstoffen, winkelinrichting, verpakkingsmaterialen, (verpakkings)machines en deelnemers op het gebied van hygiëne en logistiek. Een greep uit de deelnemerslijst: Handelsonderneming G. Spronk en Zn BV, De bakkerijarchitect, Banketbakkerij Wouter de Graaf BV, CSM Benelux bv, Dauphine Nederland BV, Vandemoortele NV, Beko, VKF Renzel bv, Eurofours Nederland, Alaska, Boelen Bakkerijmachines, Paardekooper Verpakkingen bv, Bakery Initiatives, Miwe Agency Nederland, Linthorst Professionele Interieurs, Erkon Intern Transport en De Luca automatisering b.v.



Kids Fun Corner
Ook de bezoekers vertegenwoordigen de complete bakkerijsector, zoals de ambachtelijke en industriële brood- & banketbakkerijen, supermarkten met een eigen bakkerij, chocolaterieën, patisserieën, ijsproducenten, eigenaren van ijssalons, horeca en catering. Zoals u van ons gewend bent, is er op zondag voor de bakkers van de toekomst een Kids Fun Corner ingericht. Op deze manier heeft u alle tijd om u te laten inspireren op de beursvloer.

Inspiratie en informatie
BAKKERSVAK staat voor het feest binnen de bakkerijsector en biedt u praktische oplossingen m.b.t. uw ondernemerschap. Zo heeft u binnen één dag een overzicht van de nieuwste producten, ontmoet u bestaande leveranciers en maakt u kennis met nieuwe partijen.



Praktische informatie
Entree en parkeren is gratis!

Voor meer informatie:
www.easyFairs.com/BAKKERSVAK-NL #BAKKERSVAK
BAKKERSVAK LinkedIn Group

Data:
Zondag 10 maart - 11.00 uur tot 18.00 uur
Maandag 11 maart - 11.00 uur tot 20.00 uur

Locatie:
Autotron Rosmalen




Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: