Perfecte webshop voor uw keuken

7 juni 2013
Perfecte webshop voor uw keuken

Bouter B.V. heeft een webshop geopend op het gebied van apparatuur voor de grootkeuken. Met deze webshop heeft u het gemak van online winkelen en bestellen en de perfecte service van Bouter.

*Bekende naam*
U kent Bouter B.V. waarschijnlijk al via de website www.bouter.nl. Een nadere introductie lijkt dus niet nodig. Toch is deze webshop een verrijking voor de horeca. "www.bouterwebshop.nl":http://www.bouterwebshop.nl bevat een uitgebreid assortiment, denkt u hierbij aan vaatwasapparatuur, combi-steamers, koeling, kook- bak- en braadapparatuur, koffiezetapparatuur, etc. Bij alle producten vindt u een uitgebreide beschrijving en technische informatie.

*Kwaliteitsmerken*
Het assortiment bevat uitsluitend kwaliteitsmerken waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. U kunt tevens in de webshop terecht voor gebruiks- en reinigingsartikelen, zoals filterpapier, vaatwaspoeder, ontkalkingmiddel, etc.
Door de marktbepalende positie van Bouter B.V. worden de kwaliteitsmerken tegen zeer acceptabele prijzen in de markt gezet. Wilt u de prijzen bekijken of wilt u bestellen, dan hoeft u zich alleen even te registreren. Voor projectmatige aanvragen kunt u terecht onder de tab klantenservice op de webshop. Ook kunt u zich aanmelden voor de periodieke nieuwsbrief.

Overig nieuws