Oprichter Kaldi wint European Coffee Award 2017

23 november 2017 | Roy Spijker

Tijdens het European Coffee Awards & Galadiner op 21 november mocht Hans 
Tietema, oprichter van Kaldi koffie & thee, de prestigieuze prijs in ontvangst 
nemen voor Outstanding contribution to the European Coffee Industry. In het kader 
van het European Coffee Symposium, dat plaatsvond van 20-22 november 2017 
te Warschau, overhandigde Jeffrey Young, directeur van Allegra, deze fantastische 
prijs.

Erkenning en promotie van respectabele spelers in koffiesector
De European Coffee Awards zijn de meest vooraanstaande prijzen in de
Europese koffie- en food-to- go markt. In het jubileumjaar van het
koffiesymposium wordt er, middels deze prijzen, extra nadruk gelegd op de
erkenning en promotie van de bedrijfs- en individuele uitmuntendheid in de
hele sector. Meer dan 10.000 executives hebben hun stem uitgebracht en de
winnaars zijn gekozen door mensen werkzaam in de koffie- en food-industrie,
wat deze Awards binnen het vakgebied zo toonaangevend maken.

Uitzonderlijke bijdrage aan de Europese koffie-industrie
Hans Tietema is enorm blij en vereerd dat hij als enige Nederlander deze
Europese Award in handen kreeg: “Wat een geweldige avond! Ik ben onwijs
trots dat ik als oprichter van Kaldi, tijdens het tiende Europese
koffiesymposium, de prijs voor het leveren van een uitzonderlijke bijdrage aan
de Europese koffie industrie mocht ontvangen. Ik wil mijn speciale dank
uitspreken aan het hele team en alle franchisenemers van Kaldi. Dat we als
koffieketen deze prijs hebben gekregen, is voor ons een beloning voor al onze
inzet en een bewijs dat we als professionals bestempeld worden. Het is een
enorme motivatie om door te gaan met het ontdekken en maken van
fantastische koffies en ons verder te ontwikkelen in koffieland. Kaldi wil jou
graag meenemen in de wereld rondom koffie en thee, kom proef en beleef
het. En bovenal: geniet!”.

Kaldi groeit
Het plan van Kaldi begon allemaal met een potje zaalvoetbal en via-via ging
de deur naar de koffiewereld open. Een uniek horeca-retail concept was
geboren. Nu, 17 jaar verder, is de franchiseformule 30 vestigingen en 11
mobiele espressobars rijker, verspreid over geheel Nederland. Hiermee staat
Kaldi in de top 5 van de grootste aanbieders op het gebied van kwaliteitskoffie
en -thee in Nederland.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: