Nog een paar dagen en dan...

2 augustus 2013
Nog een paar dagen en dan...

Op 15 augustus sluit de inschrijvingstermijn voor de wedstrijd van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2013. Vanaf mei stromen de inschrijvingen binnen en ook dit jaar is het niveau
weer hoog. Pak uw kans en schrijf u in! Inschrijven kan tot en met 15 augustus.

*Niveau ligt hoog*
Juryvoorzitter Frank Lindner: “De kwaliteit van de inzendingen neemt met het jaar toe. Daar zijn we als organisatie natuurlijk ontzettend blij mee. Het wedstrijdreglement wordt door de deelnemers goed bestudeerd en daarna gaat men geconcentreerd aan de slag met het bedenken of verder perfectioneren van een speciaal broodje. Ik verwacht dat het niveau dit jaar gelijk of nog weer hoger zal liggen dan de voorgaande edities.”

*Meedoen!*
Heeft u uw broodje nog niet ingestuurd? Wacht niet te lang en deel uw kanshebber met de redactie van Vakblad Lunchroom. Meedoen is heel simpel: Stuur een e-mail naar "redactie@uitgeverijps.nl":mailto:redactie@uitgeverijps.nl, vermeld in de onderwerpregel ‘Lekkerste Lunchroombroodje 2013’ en zet in de e-mail de naam van het broodje en een korte beschrijving, liefst met verkort recept. Stuur een goede foto mee van maximaal 5 Mb. Denk eraan al uw contactgegevens te vermelden. Of bel: (030) 251 22 70. De wedstrijd wordt georganiseerd door vakblad Lunchroom.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws