Nog een Bagels & Beans in Utrecht

31 december 2013
Nog een Bagels & Beans in Utrecht

In Utrecht wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe vestiging van Bagels & Beans. Dat heeft de redactie van Lunchroom ontdekt na het uitpluizen van recent afgeven horecavergunningen
in de Domstad.

*Snel open*
De nieuwe vestiging komt aan de Mariaplaats in het centrum van de stad. Deze Bagels & Beans krijgt bovendien een terras, zo blijkt uit "de gemeentelijke documentatie":":https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2013-3802.html. Ook "op de website van de bagelketen":http://www.bagelsbeans.nl/winkel_utrecht_mariaplaats.shtml staat de nieuwe zaak aangekondigd. Bagels & Beans Mariaplaats moet 22 januari de deuren openen.

*Genoeg horeca*
Op de plek waar de vestiging komt, zaten voorheen kledingwinkels, die het stuk voor stuk niet goed deden. Bagels & Beans Mariaplaats is straks niet de enige horeca aan en rond het plein. De 'buren' zijn tapasrestaurant Maria en lunchroom/bakkerswinkel Broodnodig. Ook zitten de Italiaanse dagzaak Caffe P en restaurant Delano van de Utrechtse horecaondernemer Jan van der Grift op nog geen steenworp afstand.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws