NK pannenkoeken bakken op Horecava

10 januari 2014 |
NK pannenkoeken bakken op Horecava<

Op de Horecava barst het van de (kook)wedstrijden. Dit jaar wordt ook het NK pannenkoeken bakken georganiseerd. Ervaren koks van pannenkoekenrestaurants uit
heel Nederland strijden om de titel Nederlands Kampioen Pannenkoeken Bakken. De wedstrijd begint op maandagochtend om 11 uur op het FASTSERVICE Arena in hal 9. 't Pannekoekhuis te Hoenderloo was de winnaar in 2012 en probeert dit jaar zijn titel te verdedigen.

De deelnemers
De deelnemers aan het NK pannenkoeken bakken zijn:
• ‘t Pannekoekhuis Hoenderloo;
• PannenkoekVilla Hartelust
• Het Berghuis
• Restaurant Pannenkoek Enzo
• 't Pannekoekhuis Westendorp
• De Struverij
• Stads-Koffyhuis
• de Koppenjan
• Pannenkoekenhuis D`n Berepot
• 't Wildryck
• Restaurant De Rheezerbelten
• Herberg de Boswachter
• Hey!Pannenkoek
• De Lickebaert
• 't Pannekoekhuis Schaarsbergen
• Oudt Leyden
• Princenhof
• Brinks Pannenkoeken
• De Oude Hof
• Pannenkoekenrestaurant de Beslagkom
• De Heikamp
• Pannenkoekenrestaurant de Soete Suikerbol
• Pannenkoekenhuys 't Noorden
• In den Gloeiende Gerrit
• Restaurant Kortjak
• Pannenkoekenhuis De Helvoirtse Heide

De uitslag wordt op maandag 13 januari bekend gemaakt.

Door Myrtille Vromans:mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: