Nieuwe Starbucks op Schiphol

26 september 2014 |
Nieuwe Starbucks op Schiphol<

Starbucks Coffee Company en horecaexploitant HMSHost openen vandaag een nieuwe Starbucks vestiging in The Base. The Base is de nieuwe
naam voor een kantorencomplex van 36.000 m2 in het zakelijk centrum van luchthaven Schiphol, gesitueerd voor de terminal. Starbucks en HMSHost brengen de Starbucks Experience naar de medewerkers van de kantoorlocaties van Schiphol Central Business District.

Zakelijke markt
The Base is een bestaand kantorencomplex dat een volledige make-over heeft ondergaan. Het pand is in het afgelopen jaar geheel herontwikkeld en vervult nu een centrale functie in het gebied. In The Base worden faciliteiten geclusterd zoals een 24/7 kinderopvang, restaurant, fitnesscentrum en business center waar de circa 6.000 medewerkers van Schiphol CBD gebruik van kunnen maken.

Zakelijke markt
"De Starbucks store in The Base is alweer de 7e Starbucks op Schiphol", aldus Jan Willem Hilbron, general manager van HMSHost Schiphol Airport. "We gaan met deze locatie echter een andere markt bedienen, dan met de vestigingen die zich in de Terminal bevinden. Vanuit The Base zullen we vooral te maken hebben met een zakelijke doelgroep." De vestiging is daarom geopend van maandag tot vrijdag van 07.00 uur tot 19.00 uur. Arjan Oudejans, Starbucks director licensed stores EMEA voegt daaraan toe: "We zijn verheugd om onze succesvolle samenwerking met HMSHost op Schiphol verder uit te breiden door deze store te openen. Starbucks wil graag daar vertegenwoordigd zijn waar mensen werken, wonen, reizen en ontspannen. De koffiepauze is een belangrijk onderdeel van de werkdag van Nederland. Door aanwezig te zijn in The Base brengen we de Starbucks Experience dicht bij de plek waar mensen werken zodat ze in een ontspannen sfeer tijdens hun koffiepauze of een meeting met collega’s kunnen genieten van een heerlijk kop koffie."

Koffieproeverijen
De Starbucks store in The Base biedt een ontspannen sfeer om vóór, tijdens of ná werk binnen of buiten te vertoeven en te genieten van een kop koffie of een ander Starbucks drankje. Speciaal voor medewerkers van de bedrijven in en rondom The Base worden koffieproeverijen gegeven door de Starbucks coffee masters. Buiten is een groot terras met 40 zitplaatsen, binnen zijn er 30 zitplaatsen. Maar natuurlijk kunnen gasten hier ook terecht voor een koffie to-go als ze op weg zijn naar het werk.

Meer lezen over Starbucks? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Onderzoek: Laag alcoholische bieren steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Dit en ...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Koffie & thee Interview
Interview met een theesommelier: Is thee een belevingsproduct?

Aandacht maakt succes. Theesommelier Karin Kamstra is ervan overtuigd. Maar zie je dit ook terug in de manier waarop thee wordt geserveerd? Het drankje is inmiddels meer dan 7000 jaar oud en nog steeds is het overal te verkrijgen. Van een bekertje op het tankstation tot aan een uitgebreide high tea,...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: