Nieuwe Starbucks op Schiphol

26 september 2014
Nieuwe Starbucks op Schiphol

Starbucks Coffee Company en horecaexploitant HMSHost openen vandaag een nieuwe Starbucks vestiging in The Base. The Base is de nieuwe
naam voor een kantorencomplex van 36.000 m2 in het zakelijk centrum van luchthaven Schiphol, gesitueerd voor de terminal. Starbucks en HMSHost brengen de Starbucks Experience naar de medewerkers van de kantoorlocaties van Schiphol Central Business District.

*Zakelijke markt*
The Base is een bestaand kantorencomplex dat een volledige make-over heeft ondergaan. Het pand is in het afgelopen jaar geheel herontwikkeld en vervult nu een centrale functie in het gebied. In The Base worden faciliteiten geclusterd zoals een 24/7 kinderopvang, restaurant, fitnesscentrum en business center waar de circa 6.000 medewerkers van Schiphol CBD gebruik van kunnen maken.

*Zakelijke markt*
"De Starbucks store in The Base is alweer de 7e Starbucks op Schiphol", aldus Jan Willem Hilbron, general manager van HMSHost Schiphol Airport. "We gaan met deze locatie echter een andere markt bedienen, dan met de vestigingen die zich in de Terminal bevinden. Vanuit The Base zullen we vooral te maken hebben met een zakelijke doelgroep." De vestiging is daarom geopend van maandag tot vrijdag van 07.00 uur tot 19.00 uur. Arjan Oudejans, Starbucks director licensed stores EMEA voegt daaraan toe: "We zijn verheugd om onze succesvolle samenwerking met HMSHost op Schiphol verder uit te breiden door deze store te openen. Starbucks wil graag daar vertegenwoordigd zijn waar mensen werken, wonen, reizen en ontspannen. De koffiepauze is een belangrijk onderdeel van de werkdag van Nederland. Door aanwezig te zijn in The Base brengen we de Starbucks Experience dicht bij de plek waar mensen werken zodat ze in een ontspannen sfeer tijdens hun koffiepauze of een meeting met collega’s kunnen genieten van een heerlijk kop koffie."

*Koffieproeverijen*
De Starbucks store in The Base biedt een ontspannen sfeer om vóór, tijdens of ná werk binnen of buiten te vertoeven en te genieten van een kop koffie of een ander Starbucks drankje. Speciaal voor medewerkers van de bedrijven in en rondom The Base worden koffieproeverijen gegeven door de Starbucks coffee masters. Buiten is een groot terras met 40 zitplaatsen, binnen zijn er 30 zitplaatsen. Maar natuurlijk kunnen gasten hier ook terecht voor een koffie to-go als ze op weg zijn naar het werk.

"*Meer lezen over Starbucks? Klik hier!*":http://www.lunchroom.nl/?q=starbucks&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws