Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

17 september 2020 | redactie

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant in Breda te realiseren. Voor Wayback Burgers Nederland is zij een essentiële schakel in het zetten van de volgende stap in de groeistrategie van de organisatie.

Groei

“In de laatste 1,5 jaar is het restaurant de speelbal geweest van diverse restaurant managers, waardoor er geen continuïteit gewaarborgd kon worden” vertelt Stefan Boers, CEO van Wayback Burgers Nederland en tevens eigenaar van de corporate store in Breda. Boers: “Dit heeft als resultaat gehad dat Wayback Burgers Breda op punten heeft geworsteld met de doorontwikkeling van het team, het institutionaliseren van de juiste training, het ten alle tijden garanderen van de kwaliteit en met dit alles het boosten van de guest satisfaction. Met Roxanne verwachten wij de juiste kennis, kunde en vaardigheden binnen gehaald te hebben om het restaurant de benodigde doorontwikkeling te laten maken, waardoor de organisatie zich volledig kan richten op de uitvoering van de groeistrategie van 10 nieuwe zaken vóór eind 2022." 

Vastbijten

Roxanne is vastberaden de zaak naar haar eigen hand te zetten en de noodzakelijke wijzigingen door te voeren om het restaurant de noodzakelijke groei te kunnen laten maken. Roxanne: “Inmiddels heb ik de operationele situatie van het restaurant geïnventariseerd en worden de eerste wijzigingen doorgevoerd. Het eerste doel is een constante kwaliteit en service te waarborgen en daardoor tevreden gasten te hebben. Zodra dit op orde is, ga ik de lokale verbinding versterken. Ik kijk er enorm naar uit om mijn eigen stempel op het restaurant te drukken en daarmee het maximale uit de zaak te halen.”

Voorgenomen verbouwing

Begin 2021 is Boers voornemens om de vide van het restaurant in Breda significant te gaan verbouwen en de 8 pocket-balkons te gaan aankleden. “In maart van dit jaar stonden we op het punt de balkons aan te kleden met lounge banken, zitzakken en planten maar door de Corona-crisis hebben we dit op de lange baan geschoven. Afhankelijk van de ontwikkeling van het virus, willen we begin volgend jaar alsnog de balkons aankleden en tegelijkertijd de vide een upgrade geven”, sluit Boers af.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Koffie & thee Achtergronden
Chiqueolatte laat wensen in vervulling gaan

Vanaf 14 september loopt er bij café Chiqueolatte een wel heel bijzondere actie namelijk de Random Act of Kindness. Bij iedere bestelling wordt een kaartje toegevoegd die ingevuld kan worden met een lieve wens voor iemand anders. Wie gun jij een moment voor zichzelf? En waarmee wil jij hem...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: