Nieuwe non-food webwinkel voor horeca

17 december 2009 |
Nieuwe non-food webwinkel voor horeca<

De Kok Horeca-groothandel introduceert een webwinkel voor non-food, genaamd NonfoodProfessionals.nl De webwinkel heeft een zeer uitgebreid non-foodassortiment en is ontworpen voor vakmensen in de horeca. Het assortiment loopt uiteen van serviezen tot snijplanken en van heteluchtovens tot kurkentrekkers. De Kok levert bestellingen via de nieuwe webshop rechtstreeks uit in heel Nederland. De website is bedacht en ontwikkeld door professionals uit de horeca.
Levering
Wanneer bedrijven of particulieren hun bestelling op werkdagen voor 14.00 uur in de middag plaatsen, is het de volgende werkdag in huis. De klanten betalen geen bezorgkosten voor bestellingen boven 150 euro. Ook is de eventuele retourzending gratis. Iris de Kok, binnen De Kok Horecagroothandel verantwoordelijk voor NonfoodProfessionals.nl: “Niet eerder was er een webshop waar horeca-ondernemers zo eenvoudig non-food kunnen bestellen. Met deze webwinkel bieden we non-food van professionals voor professionals.”

De RestaurantKrant, De CaféKrant, Lunchroom, Hospitality Management, Sanny Visser

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: