Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg

3 maart 2016
Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg

Beleef – Food, drinks & more is de opvolger van de vakbeurs Horeca & Food Inspiratie Hardenberg. In deze conceptwijziging zijn door
Evenementenhal de wensen en behoeften uit de markt vertaald. Er is gekozen voor Beleef – Food, drinks & more omdat beleving bij deze nieuwe editie van de vakbeurs een zeer belangrijk aspect is geworden. Daarom staat het driedaagse evenement helemaal in het teken van proeven, beleven en netwerken binnen de sfeervolle ambiance op de beursvloer.

*Op de hoogte van trends in de markt*
Beleef – Food, drinks & more is hét regionale trefpunt voor horeca, catering, gastronomie, foodservice en fastservice met een breed aanbod aan exposanten voor voornamelijk restaurants, cafés, lunchrooms en snackbars. Deze vakbeurs is de ideale plek om inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en trends in de markt.

*Bruisende themapleinen en terrassen*
De eerste editie van Beleef – Food, drinks & more bevat bruisende themapleinen en terrassen waar exposanten en bezoekers de nieuwste trends ontdekken en proeven. Dit zorgt ervoor dat iedereen de beurs daadwerkelijk beleeft. Jaarlijks komen zo’n 12.000 bezoekers naar de horecabeurs in Hardenberg, waar alle facetten van horeca aanwezig zijn: food, drinks, fastfood, ijs, grootkeuken, dienstverlening en interieur & styling. Dat maakt deze vakbeurs volledig en exposanten bereiken direct de juiste doelgroep om in een sfeervolle ambiance te netwerken en de basis voor nieuwe samenwerkingen te leggen.

*Proeven, beleven en netwerken*
De brede bezoekersdoelgroep van Beleef – Food, drinks & more bestaat voornamelijk uit restaurants, cafés en snackbars van het Noordelijke deel van Nederland. De beursorganisatie van Evenementenhal wil vernieuwing en inspiratie centraal laten staan tijdens de vakbeurs. Daarom is elke exposant die de nieuwste trends op het gebied van horeca op een eigentijdse manier kan demonstreren en laten proeven meer dan welkom in Hardenberg.

De vakbeurs vindt gedeeltelijk tegelijkertijd plaats met de Recreatie Vakbeurs. Dit verbreedt voor exposanten de bezoekersdoelgroep omdat alleen F&B managers die verantwoordelijk zijn voor de inkoop ook de gelegenheid krijgen om Beleef – Food, drinks & more te bezoeken.

*November 2016*
Evenementenhal Hardenberg lanceert het nieuwe beursconcept op 7, 8 en 9 november 2016. Door de nieuwe optimale halindeling is het nog aantrekkelijker geworden voor exposanten om deel te nemen aan de vakbeurs. Elke stand is nu onmisbaar voor alle gerichte bezoekers.

*Aanmelden als exposant of meer informatie:* "www.evenementenhal.nl/beleef.":http://booking.evenementenhal.nl/nl/beleef-food-drinks-more/hardenberg Op de eerste twee beursdagen zijn de deuren geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Beleef – Food, drinks & more is op de laatste beursdag te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur.

Overig nieuws