Nieuwe directeur voor SVH

8 mei 2014 |
Nieuwe directeur voor SVH<

Op 1 juni 2014 zal Ricardo Eshuis in dienst treden als directeur van SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). De Raad van Toezicht heeft ingestemd met zijn voordracht en kijkt uit naar de
samenwerking. Ricardo Eshuis (43) werkte eerder bij Edu’Actief in Meppel, waar hij de laatste jaren als uitgever eindverantwoordelijk was voor diverse uitgeeftrajecten op het gebied van horeca, toerisme & recreatie en voeding.

Ruime ervaring
Onder zijn leiding werden leermiddelen voor horecaopleidingen ontwikkeld voor vmbo, mbo en hbo. Ook was hij actief in diverse projecten en werkgroepen op het gebied van horeca en educatie. Eshuis is eerder werkzaam geweest als bedrijfsleider van een horecaonderneming en als docent in het voortgezet onderwijs.

Kwaliteit
Het is de ambitie van Eshuis om met het nieuwe SVH-team ervoor te zorgen dat SVH weer het kwaliteitskeurmerk wordt voor de branche dat het altijd geweest is.

Herstart
Op 1 januari 2014 heeft SVH een herstart gemaakt. Het nieuwe SVH richt zich op het ontwikkelen en aanbieden van examens, (digitale) leermiddelen en lesmethodes voor het mbo-onderwijs, opleiders en ondernemers. Ook is SVH verantwoordelijk voor de SVH Meestertitels. De stichting wordt geleid door een directeur onder toezicht van een Raad van Toezicht. Deze raad is onlangs benoemd en bestaat uit voorzitter Sander Allegro (directeur/eigenaar van Allegro INN ovationS en director of industry relations Hotelschool The Hague), Ben Francooy (voorzitter FNV Horecabond), Thijs Merks (directeur Postillion Hotels) en Ricardo Winter (lid van de Raad van Bestuur ROCvA / ROC Flevoland en voorzitter van de Bedrijfstakgroep Horeca, Toerisme en Recreatie, Voeding en Facilitaire Dienstverlening).

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: