Nieuwe Bagels & Beans-vestiging

17 april 2014 |
Nieuwe Bagels & Beans-vestiging<

U bent er ondertussen aan gewend; er gaat bijna geen week voorbij of Bagels & Beans opent een vestiging. Een teken dat het goed gaat met de lunchroombranche. Aan de Oranje-Vrijstaatkade in het nieuwe
winkelgebied Amsterdam Oostpoort opent Bagels & Beans haar nieuwe vestiging.

Echte Amsterdamse wijk
Verse bagels en koffie natuurlijk, maar ook sapjes, salades en dat broodnodige moment van rust op je drukke dag. Het zijn de ingrediënten waar vrijplaats Bagels & Beans bekend om staat, al sinds ’96, toen de eerste vestiging werd geopend in de Amsterdamse Pijp. Op 23 april opent de 59ste, ook in Amsterdam. Oost, om precies te zijn. Nog preciezer: Oostpoort. Een nieuw winkelgebied dat met een mix van historische gebouwen, nieuwbouw en intieme pleintjes de sfeer biedt van een echte Amsterdamse wijk.

'Bagel-syndroom'
''In 2007 verbleven we tijdens een vakantie in New York naast een bagelbakkerij'', vertelt nieuwbakken franchisenemer Gemma van Bakel. ''Sindsdien ben ik besmet het met 'bagel-syndroom'. Terug in Nederland bracht ik een eerste bezoek aan Bagels & Beans en vanaf dat moment ben ik een trouwe bezoeker.'' Vaste bezoekers van de vrijplaats weten wel waarom: ''De ontspannen sfeer. Dat wil ik zeker ook in onze eigen winkel gaan overbrengen.''

Oostpoort
''Oostpoort is een wijk met een geschiedenis, bijvoorbeeld de Oostergasfabriek en de oude Melkfabriek'', licht Gemma toe. ''De échte Amsterdammers uit Oost kennen het, of hebben in hun omgeving wel iemand die er gewerkt heeft. Dat ontdekte ik de afgelopen maanden als ik vol enthousiasme over de winkel en de mooie locatie vertelde.'' Ze vervolgt: ''De combinatie van nieuwe en oude architectuur maakt van Oostpoort een bijzonder geheel. Met een zonnig terras, gelegen aan het water en een rustige en gezellige sfeer gaan we de gasten laten genieten van al het goeds, letterlijk én figuurlijk, dat Bagels & Beans Oostpoort te bieden heeft!''

Rollercoaster
Gemma wist al op haar veertiende dat ze aan de Hotelschool in Den Haag wilde studeren. Als tiener werkte ze in de bioscoop, tijdens haar studie in een hotel en na het afstuderen in de hotel- en congresindustrie. Zoals ze zelf zegt: ''Gastvrijheid hoort bij mij. Een eigen Bagels & Beans is dan ook de spreekwoordelijke droom die uitkomt, zowel voor mij als voor mijn man Jeroen, die in de weekenden gaat meewerken.'' Sinds ze de stoute schoenen aantrok om voor zichzelf te beginnen, is de zaak ‘de rollercoaster die je instapt spectaculair en een en al genieten.’ Voor Gemma, en vanaf 23 april ook voor de klanten van Bagels & Beans Oostpoort.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: