Nieuw Street Food Festival Den Haag

3 december 2014 |
Nieuw Street Food Festival Den Haag<

Bij december hoort lekker eten. Daar hoef je in Den Haag niet mee te wachten tot de feestdagen, want op 12, 13 en 14 december organiseert
horecaconcept-to-be MaMaKelly op het terrein van de Caballero Fabriek in Den Haag een Street Food Festival. Denk: stoer, puur, family & friends, drinks & bites met diverse foodtrucks en een geweldig entertainmentprogramma. Het festival geeft een mooi voorproefje van wat het terrein op culinair gebied nog te wachten staat. In 2015 zal in het voormalig Ketelhuis namelijk een geheel nieuwe culinaire hotspot geopend worden met de illustere naam MaMaKelly. Wordt vervolgd…

Smaken op rolletjes
Binnenkort rollen de foodtrucks Den Haag binnen voor de wintereditie van Street Food Festival Den Haag. Zo is er Haute Fritèz, een truck met heerlijke handgemaakte biologische frieten. Adams Appels staat bekend voor hun 100% eigentijdse, gezonde en biologische voeding geïnspireerd op de Mediterrane keuken. Bij Yoos wordt wereldse koffie & thee gemaakt met homemade taart of een bom van chocolade. Choripan heeft het beste recept voor broodjes met Argentijnse chorizo en chimichurri. Kortom: smakelijk eten!

Food, Fun & Friends
MaMaKelly organiseert het festival met een veelzijdig programma. Van een ongedwongen vrijdagmiddagborrel, MaMa’s market, kids workshops, een Sunday Roast tot aan een live optreden van Liptease! Drie dagen lang biedt het festival Food, Fun & Friends. Het is een voorproefje op wat het Cabellero terrein nog te wachten staat, want vanaf januari 2015 wordt het Ketelhuis druk verbouwd zodat MaMaKelly daar straks haar intrek kan nemen.

Programma
Vrijdag 12 december| 16.00 – 00.00 uur: Afterwork drinks, dj’s en foodtrucks
Zaterdag 13 december | 12.00 – 00.00 uur: MaMa’s market, kids workshops en
foodtrucks
Zondag 14 december |12.00 – 21.00 uur: Sunday Roast, Kids theater, Liptease Live en foodtrucks

Locatie
Caballero Fabriek | Saturnusstraat 60 |Den Haag





Persinformatie

Indien u geïnteresseerd bent in het afnemen van een interview met de organisatie, hoge resolutie beeldmateriaal wenst, of meer informatie, neemt u dan contact op met Esther Werkman via esther@misspublicity.nl of Tessa Dronzek via tessa@misspublicity.nl of bel 010 214 0593. Ook kunt u een kijkje nemen in de speciaal voor deze klant ingerichte press room via onze website www.misspublicity.nl In deze virtuele perskamer vindt u altijd actuele informatie. Buiten kantooruren belt u met 06 16 930 325.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: