Nieuw Street Food Festival Den Haag

3 december 2014 |
Nieuw Street Food Festival Den Haag<

Bij december hoort lekker eten. Daar hoef je in Den Haag niet mee te wachten tot de feestdagen, want op 12, 13 en 14 december organiseert
horecaconcept-to-be MaMaKelly op het terrein van de Caballero Fabriek in Den Haag een Street Food Festival. Denk: stoer, puur, family & friends, drinks & bites met diverse foodtrucks en een geweldig entertainmentprogramma. Het festival geeft een mooi voorproefje van wat het terrein op culinair gebied nog te wachten staat. In 2015 zal in het voormalig Ketelhuis namelijk een geheel nieuwe culinaire hotspot geopend worden met de illustere naam MaMaKelly. Wordt vervolgd…

Smaken op rolletjes
Binnenkort rollen de foodtrucks Den Haag binnen voor de wintereditie van Street Food Festival Den Haag. Zo is er Haute Fritèz, een truck met heerlijke handgemaakte biologische frieten. Adams Appels staat bekend voor hun 100% eigentijdse, gezonde en biologische voeding geïnspireerd op de Mediterrane keuken. Bij Yoos wordt wereldse koffie & thee gemaakt met homemade taart of een bom van chocolade. Choripan heeft het beste recept voor broodjes met Argentijnse chorizo en chimichurri. Kortom: smakelijk eten!

Food, Fun & Friends
MaMaKelly organiseert het festival met een veelzijdig programma. Van een ongedwongen vrijdagmiddagborrel, MaMa’s market, kids workshops, een Sunday Roast tot aan een live optreden van Liptease! Drie dagen lang biedt het festival Food, Fun & Friends. Het is een voorproefje op wat het Cabellero terrein nog te wachten staat, want vanaf januari 2015 wordt het Ketelhuis druk verbouwd zodat MaMaKelly daar straks haar intrek kan nemen.

Programma
Vrijdag 12 december| 16.00 – 00.00 uur: Afterwork drinks, dj’s en foodtrucks
Zaterdag 13 december | 12.00 – 00.00 uur: MaMa’s market, kids workshops en
foodtrucks
Zondag 14 december |12.00 – 21.00 uur: Sunday Roast, Kids theater, Liptease Live en foodtrucks

Locatie
Caballero Fabriek | Saturnusstraat 60 |Den Haag





Persinformatie

Indien u geïnteresseerd bent in het afnemen van een interview met de organisatie, hoge resolutie beeldmateriaal wenst, of meer informatie, neemt u dan contact op met Esther Werkman via esther@misspublicity.nl of Tessa Dronzek via tessa@misspublicity.nl of bel 010 214 0593. Ook kunt u een kijkje nemen in de speciaal voor deze klant ingerichte press room via onze website www.misspublicity.nl In deze virtuele perskamer vindt u altijd actuele informatie. Buiten kantooruren belt u met 06 16 930 325.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Interview Longread
De allergrootste foodtrend? Vegan!

We kunnen er eigenlijk niet omheen: dé absolute foodtrend is vegan food. 2018 was het jaar van de vleesvervangers, 2019 bleek die van een verdere doorontwikkeling en verdere aandacht voor vegan in de professionele horecakeuken. In Dordrecht, uitgerekend de stad van de paardenslachterijen, ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: