Nieuw lunchconcept voor restaurant Roots, Rotterdam

19 mei 2017 | Thijs Jacobs

Het Rotterdamse restaurant Roots heeft een nieuw lunchconcept gelanceerd. Vanaf nu hoeft de middagmaal geen snelle hap meer te zijn, maar kan er worden genoten van de overheerlijke, kleurrijke gerechten van de nieuwe lunchkaart van Roots.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een overheerlijke sandwich met Hollandse bietjes, radijsje afkomstig van Hoek van Holland, witte waterkers en eetbare bloemen. Er valt opnieuw genoeg nieuws te proeven!

Roots Lunch Makreel

Lunchkaart

Roots is een ideale plek om met collega’s, zakenrelaties of gewoon met je ouders of vrienden even lekker aan te schuiven voor de lunch. Vanaf nu hoeft de gast geen (kleine) gerechten van de menukaart te kiezen, maar is er een speciale lunchkaart met een ruime keuze aan verschillende lunchgerechten.

Ga voor de soep van de dag of voor een salade met Rotterdamse oude kaas, zoetzuur, waterkers en mosterd. Of ga voor een broodje makreel met radijs en zoetzure groenten. Voor de stevige trek zijn er de Roots meals met onder andere lamsrack met ui, aubergine en artisjok. Óf kies voor het Roots lunchmenu voor 22,50 euro. Een snelle hap bestaande uit de keuze voor een broodje of salade, soep en een koffie compleet.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Verspilling
Get Chef’s start met bezorging tegen voedselverspilling

Via Get Chef’s kan de consument nu gerechten met korting op locatie laten bezorgen zodat voedselverspilling wordt voorkomen bij Amsterdamse horeca. De Get Chef’s app is hiervoor een samenwerking aangegaan met ?het Amsterdamse ?fietsbezorgnetwerk ?TringTring. De volledig vernieuwde app is...

Brood Achtergronden
Brood is broodnodig

Lunchrooms serveren brood. Veel brood. Niet verwonderlijk, wanneer je ook in je eigen zaak ziet dat de focus ligt op ontbijt en lunch. Wanneer je op dergelijke schaal afhankelijk bent van een product, dan is het wel raadzaam om na te gaan of je wel het best mogelijke product in huis haalt en wat de ...

Food cijfers
Driekwart van de Nederlanders gelooft dat suiker verslavend is

Nederland behoort tot de top 10 landen als het gaat om suikerconsumptie. 77% van de shoppers gelooft dat suiker (in meer of mindere mate) verslavend is. Toch is men (nog) niet erg kritisch met suiker bezig wanneer zij daadwerkelijk in de supermarkt staan. Waar de norm 50 gram per dag is (1 suiker...

Mensen
McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle heet 500e medewerker welkom

Donderdag 20 juli werd Ilona van Veldhuizen uit Zwolle door McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle in het zonnetje gezet omdat zij deze maand van start is gegaan als 500e medewerker van de fastservice organisatie. Door de groei van het aantal gasten, de vernieuwingen in de restaurants en de ruime...

Recepten
Vijf zomerse gerechten voor op de menukaart

De zomer is volop bezig. Ben jij nog op zoek naar zomerse recepten voor op de menukaart? Hier zijn vijf tips die jouw kaart een zomers tintje geven: Paprikasalade met zuurdesemcroutons ...

Amerikaans ontbijten bij By Jarmusch in Rotterdam

In de schemering van de vroege ochtend aanschuiven aan een meterslange bar. Verse filterkoffie wordt direct in je mok geschonken en daarnaast bestel je ‘eggs-any- way-you- like’, sandwiches of pancakes met maple syrup. Vanaf deze week is het allemaal mogelijk bij breakfast-diner by Jarmu...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: