Nieuw lunchconcept voor restaurant Roots, Rotterdam

19 mei 2017 | Thijs Jacobs

Het Rotterdamse restaurant Roots heeft een nieuw lunchconcept gelanceerd. Vanaf nu hoeft de middagmaal geen snelle hap meer te zijn, maar kan er worden genoten van de overheerlijke, kleurrijke gerechten van de nieuwe lunchkaart van Roots.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een overheerlijke sandwich met Hollandse bietjes, radijsje afkomstig van Hoek van Holland, witte waterkers en eetbare bloemen. Er valt opnieuw genoeg nieuws te proeven!

Roots Lunch Makreel

Lunchkaart

Roots is een ideale plek om met collega’s, zakenrelaties of gewoon met je ouders of vrienden even lekker aan te schuiven voor de lunch. Vanaf nu hoeft de gast geen (kleine) gerechten van de menukaart te kiezen, maar is er een speciale lunchkaart met een ruime keuze aan verschillende lunchgerechten.

Ga voor de soep van de dag of voor een salade met Rotterdamse oude kaas, zoetzuur, waterkers en mosterd. Of ga voor een broodje makreel met radijs en zoetzure groenten. Voor de stevige trek zijn er de Roots meals met onder andere lamsrack met ui, aubergine en artisjok. Óf kies voor het Roots lunchmenu voor 22,50 euro. Een snelle hap bestaande uit de keuze voor een broodje of salade, soep en een koffie compleet.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Groter terras op een warme dag? Soms mag het!

De herfst is inmiddels in volle gang, de winter is in zicht en zelfs de jaarwisseling laat niet lang meer op zich wachten. De zomer lijkt alweer lang geleden. Dat betekent niet dat we niet kunnen terugblikken. Graag zelfs! De afgelopen zomer kende de warmste dagen ooit gemeten. Ook de terrassen prof...

Food Amsterdam
Amsterdams hamburgerrestaurant Lombardo’s ondersteunt Villa Joep met speciale burger

Restaurant Lombardo’s, het Amsterdamse hamburgerrestaurant van chefkok Martijn Verdonk, geeft aan de decembermaand een speciaal tintje door vanaf vandaag tijdelijk een speciale burger voor het goede doel op de menukaart te zetten. De helft van de opbrengst van deze burger, die ontwikkeld werd ...

Amsterdam Opening
Pop-up lunchcafé volledig gerund door vrouwen met vluchtelingenachtergrond

A Beautiful Mess opent op donderdag 12 december een pop-up lunchcafé in het 17-eeuwse Cromhouthuis aan de Herengracht in Amsterdam. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan de nieuwe locatie volledig runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïns...

Opening
Anne&Max opent eerste vestiging in Apeldoorn

Op maandag 16 december zal in het centrum van Apeldoorn een nieuwe Anne&Max in samenwerking met foodservicebedrijf Albron openen. Het pand ligt op de hoek van de Hoofdstraat en de Kapelstraat. Met een paar minuten lopen sta je voor de deur bij CODA; hét cultuurhuis van Apeldoorn. Het pand...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: