Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome

5 oktober 2015 |
Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome<

Met het vernieuwde beursconcept Welcome richt Evenementenhal Gorinchem zich nog nadrukkelijker op gastvrijheid en hospitality. De nieuwe opzet vervangt de al tien jaar oude Horeca & Food Inspiratie en Recreatie Vakbeurs in Gorinchem.

Welcome
De beurs Welcome vindt plaats op 23, 24 en 25 november 2015 in Evenementenhal Gorinchem. Aanleiding van de samenvoeging zijn de vele raakvlakken die tussen ondernemers in zowel horeca & food als recreatie aanwezig zijn. Exposanten zijn vooral actief als leverancier, fabrikant, importeur of groot-/tussenhandelaar in of voor deze branches. Vele bezoekers van de ene beurs bezochten vaak ook de andere.

Verdieping
Tegelijk met de nieuwe naam is de opzet van de samengevoegde beurzen veranderd. Zo wordt sterker gefocust op het thema hospitality, een manier van werken die in steeds meer sectoren wordt toegepast. Vertegenwoordigers vanuit de hotellerie, de recreatie en de zorgsector, maar ook vanuit de horeca, ontmoeten elkaar in Gorinchem. Een extra impuls krijgt Welcome met een breed kennisprogramma. Naast een dagelijks congres kunnen bezoekers en hun relaties zich met lezingen en podiumdiscussies laten informeren en meepraten.

Demonstraties en proeverijen
Natuurlijk is er genoeg ruimte voor ondernemers om hun producten te tonen en te demonstreren. De nieuwste foodtrends komen op tafel en met de laatste recreatiemogelijkheden wordt naar eigen zeggen uitgepakt. Met Welcome streeft de organisatie ernaar om een brede en grote vakbeurs voor alle bedrijven en professionals uit de gastvrijheidsbranche te realiseren.

Mirte Bouman

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: