Nieuw geopend: all day breakfast bij Froh

10 februari 2020 | Thijs Jacobs

Vandaag te vroeg gewekt, of juist te laat gewekt? Geeft niks, bij het Utrechtse Froh word je weer opgewekt. Vanaf ’s ochtends vroeg tot diep in de middag serveert Froh heerlijk ontbijt, zowel klassiek als modern, zoet of hartig, simpel of uitgebreid. Daarnaast is het een ideale plek voor een goede bak Nordkapp-koffie, en is er genoeg ander lekkers om je werk even voor te laten liggen. En wat je niet bij Froh vindt, dat vind je bij hun te gekke buren van restaurant De Klub of brewpub De Kromme Haring. 

'Froh' word je van Lotte en Koen, die na het afronden van hun opleiding zelfstandig werkend kok stonden te trappelen een eigen plek te hebben om hun creativiteit en kunde op horecavlak verder te kunnen verkennen en uiten. Ze hebben een plek gecreëerd waar ze naast goed en bewust koken ook zorgen voor persoonlijke aandacht. Een plek waar je je welkom voelt. 

Samenwerking

Froh bevindt zich op het terrein van bedrijfsverzamelgebouw Vechtclub XL en is doordeweeks geopend van acht uur in de ochtend tot vier uur in de middag. De menukaart biedt ontbijtgerechten geschikt voor elk moment van de dag, perfect voor de kleine of grote trek. Daarbij wordt er samengewerkt met directe buren, zo wordt er koffie geschonken van Nordkapp, gebrand boven de keuken van Froh en gebruiken en verkopen ze het brood van Kontjes en Sneetjes, gebakken in hetzelfde gebouw. Om vier uur ‘s middags sluit de keuken van Froh maar kun je lekker blijven zitten voor een biertje van De Kromme Haring. 

Hoogtepunten op de kaart zijn gerechten waarbij Lotte en Koen zich hebben laten inspireren door de favoriete ontbijtjes en smaken uit hun jeugd. Zo zijn de huisgemaakte ontbijtkoek, de griesmeelpap met golden milk, en de briochetoast met vegetarische bloedworst en gebakken appeltjes het omfietsen meer dan waard. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Omzet horeca stijgt 1,6 procent in vierde kwartaal

De omzet van de horeca steeg in het vierde kwartaal van 2019 met 1,6 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam met 1,4 procent toe. De omzet van logiesverstrekking steeg met 1,2 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 1,7 procent. Al bijna zeven jaar nee...

Video
Op reportage: Brownies&downies Woerden

"Onze medewerkers zijn puur", laat Dave van der Wolk weten in een interview met Lunchroom.nl. Het is een belangrijk onderdeel in het concept van de alsmaar groeiende lunchroom. ‘Onze kanjers (red. de medewerkers van Brownies & Downies) zijn het gezicht van de zaak." Het c...

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: