Nieuw geopend: all day breakfast bij Froh

10 februari 2020 | Thijs Jacobs

Vandaag te vroeg gewekt, of juist te laat gewekt? Geeft niks, bij het Utrechtse Froh word je weer opgewekt. Vanaf ’s ochtends vroeg tot diep in de middag serveert Froh heerlijk ontbijt, zowel klassiek als modern, zoet of hartig, simpel of uitgebreid. Daarnaast is het een ideale plek voor een goede bak Nordkapp-koffie, en is er genoeg ander lekkers om je werk even voor te laten liggen. En wat je niet bij Froh vindt, dat vind je bij hun te gekke buren van restaurant De Klub of brewpub De Kromme Haring. 

'Froh' word je van Lotte en Koen, die na het afronden van hun opleiding zelfstandig werkend kok stonden te trappelen een eigen plek te hebben om hun creativiteit en kunde op horecavlak verder te kunnen verkennen en uiten. Ze hebben een plek gecreëerd waar ze naast goed en bewust koken ook zorgen voor persoonlijke aandacht. Een plek waar je je welkom voelt. 

Samenwerking

Froh bevindt zich op het terrein van bedrijfsverzamelgebouw Vechtclub XL en is doordeweeks geopend van acht uur in de ochtend tot vier uur in de middag. De menukaart biedt ontbijtgerechten geschikt voor elk moment van de dag, perfect voor de kleine of grote trek. Daarbij wordt er samengewerkt met directe buren, zo wordt er koffie geschonken van Nordkapp, gebrand boven de keuken van Froh en gebruiken en verkopen ze het brood van Kontjes en Sneetjes, gebakken in hetzelfde gebouw. Om vier uur ‘s middags sluit de keuken van Froh maar kun je lekker blijven zitten voor een biertje van De Kromme Haring. 

Hoogtepunten op de kaart zijn gerechten waarbij Lotte en Koen zich hebben laten inspireren door de favoriete ontbijtjes en smaken uit hun jeugd. Zo zijn de huisgemaakte ontbijtkoek, de griesmeelpap met golden milk, en de briochetoast met vegetarische bloedworst en gebakken appeltjes het omfietsen meer dan waard. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: