Nieuw franchise-lunchconcept

30 oktober 2014
Nieuw franchise-lunchconcept

Op 1 november is het zover, dan opent de eerste GrabaMelt in Nederland haar deuren. De pilotstore van de nieuwe franchiseformule is te
vinden aan de vernieuwde Diagonaal in Citymall Almere.

*Nieuw franchiseconcept*
Na jarenlange ervaring met het opzetten en managen van diverse horecaconcepten in de fastservice sector, op onder meer Schiphol, besloten de initiatiefnemers na een onderzoeksperiode in binnen- en buitenland om het GrabaMelt concept verder uit te werken. Een nieuwe ontbijt- en lunchformule ontstond, met als doel meerdere eigen en franchise vestigingen in Nederland te openen.

*Interactieve tosti*
GrabaMelt (oftewel: ‘Pak een Tosti’) is een formule die zich helemaal heeft toegelegd op het vers en snel bereiden van de lekkerste Melts in verschillende variaties. Dikke sneden puur en smaakvol zuurdesembrood van zuurdesembroodspecialist Edwin Klaasen, met de lekkerste ingrediënten. Volgers van GrabaMelt via Facebook kunnen stemmen welke Melt ze graag zouden willen zien. Daaruit wordt de 'Melt of the Month' gekozen. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Stichting Make-A-Wish.

*Lunchcultuur*
“Met GrabaMelt spelen we in op de trend van het meer en meer buiten de deur eten. In Nederland ontstaat steeds meer een lunchcultuur. Met flinke sneden zuurdesembrood en goede ingrediënten, bieden wij onze gasten met de Tosti 2.0, een mooi alternatief voor de fastfood van de gevestigde orde”, aldus Lloyd Vandenberg, één van de drie initiatiefnemers van GrabaMelt.

*Maatschappelijk*
De ondernemers achter GrabaMelt vinden het belangrijk om ook hun maatschappelijke betrokkenheid in hun ondernemersavontuur terug te laten komen. Voor de vestiging GrabaMelt Almere is gekozen voor Make-A-Wish, waarvoor een aantal acties zullen worden opgezet. Zo zal elke volgende vestiging van GrabaMelt aan haar eigen doel gekoppeld worden.

*Acties*
De komende maanden zijn er diverse aantrekkelijke aanbiedingen en acties. Zo krijgen kinderen bij een Kids Melt een ballon, 50% korting op tickets voor de Kartopia Express en zijn er leuke traktaties gedurende alle feestdagen en zal er in de maand januari een tombola worden gehouden.

De eerste vestiging van de Tosti Bar 2.0 in Almere start met een enthousiast team bestaand uit 10 servicegerichte medewerkers. GrabaMelt Almere is maandag geopend van 12 tot 18.00 uur, van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 18 uur, en op koopavond tot 21.00 uur. Op zaterdag is GrabaMelt open van 10 tot 18.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

*Over GrabaMelt*
De Tosti 2.0 gaat Nederland veroveren. GrabaMelt is een nieuwe ontbijt- en lunchformule waar de lekkerste Melts, supersnel bereid worden door een enthousiast team van Melters. Een winkel waar je snel van een lekkere Melt met de beste ingrediënten kunt genieten en waar wordt gewerkt met eerlijke producten met eerlijke prijzen. De eerste vestiging van dit nieuwe franchiseconcept opent 1 november haar deuren openen in City Mall Almere, tegenover de HEMA. De komende jaren zullen er meerdere vestigingen in Nederland volgen. GrabaMelt is te volgen op www.grabamelt.com en op www.facebook.com/grabamelt en twitter @grabamelt

Overig nieuws