Nieuw franchise-lunchconcept

30 oktober 2014 |
Nieuw franchise-lunchconcept<

Op 1 november is het zover, dan opent de eerste GrabaMelt in Nederland haar deuren. De pilotstore van de nieuwe franchiseformule is te
vinden aan de vernieuwde Diagonaal in Citymall Almere.

Nieuw franchiseconcept
Na jarenlange ervaring met het opzetten en managen van diverse horecaconcepten in de fastservice sector, op onder meer Schiphol, besloten de initiatiefnemers na een onderzoeksperiode in binnen- en buitenland om het GrabaMelt concept verder uit te werken. Een nieuwe ontbijt- en lunchformule ontstond, met als doel meerdere eigen en franchise vestigingen in Nederland te openen.

Interactieve tosti
GrabaMelt (oftewel: ‘Pak een Tosti’) is een formule die zich helemaal heeft toegelegd op het vers en snel bereiden van de lekkerste Melts in verschillende variaties. Dikke sneden puur en smaakvol zuurdesembrood van zuurdesembroodspecialist Edwin Klaasen, met de lekkerste ingrediënten. Volgers van GrabaMelt via Facebook kunnen stemmen welke Melt ze graag zouden willen zien. Daaruit wordt de 'Melt of the Month' gekozen. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Stichting Make-A-Wish.

Lunchcultuur
“Met GrabaMelt spelen we in op de trend van het meer en meer buiten de deur eten. In Nederland ontstaat steeds meer een lunchcultuur. Met flinke sneden zuurdesembrood en goede ingrediënten, bieden wij onze gasten met de Tosti 2.0, een mooi alternatief voor de fastfood van de gevestigde orde”, aldus Lloyd Vandenberg, één van de drie initiatiefnemers van GrabaMelt.

Maatschappelijk
De ondernemers achter GrabaMelt vinden het belangrijk om ook hun maatschappelijke betrokkenheid in hun ondernemersavontuur terug te laten komen. Voor de vestiging GrabaMelt Almere is gekozen voor Make-A-Wish, waarvoor een aantal acties zullen worden opgezet. Zo zal elke volgende vestiging van GrabaMelt aan haar eigen doel gekoppeld worden.

Acties
De komende maanden zijn er diverse aantrekkelijke aanbiedingen en acties. Zo krijgen kinderen bij een Kids Melt een ballon, 50% korting op tickets voor de Kartopia Express en zijn er leuke traktaties gedurende alle feestdagen en zal er in de maand januari een tombola worden gehouden.

De eerste vestiging van de Tosti Bar 2.0 in Almere start met een enthousiast team bestaand uit 10 servicegerichte medewerkers. GrabaMelt Almere is maandag geopend van 12 tot 18.00 uur, van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 18 uur, en op koopavond tot 21.00 uur. Op zaterdag is GrabaMelt open van 10 tot 18.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Over GrabaMelt
De Tosti 2.0 gaat Nederland veroveren. GrabaMelt is een nieuwe ontbijt- en lunchformule waar de lekkerste Melts, supersnel bereid worden door een enthousiast team van Melters. Een winkel waar je snel van een lekkere Melt met de beste ingrediënten kunt genieten en waar wordt gewerkt met eerlijke producten met eerlijke prijzen. De eerste vestiging van dit nieuwe franchiseconcept opent 1 november haar deuren openen in City Mall Almere, tegenover de HEMA. De komende jaren zullen er meerdere vestigingen in Nederland volgen. GrabaMelt is te volgen op www.grabamelt.com en op www.facebook.com/grabamelt en twitter @grabamelt

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: