Nieuw filiaal Anne&Max in Arnhem

9 juni 2015 |
Nieuw filiaal Anne&Max in Arnhem<

De nieuwste vestiging van Anne&Max komt in Arnhem. In deze stad heeft Anne&Max een mooi hoekpand gevonden met grote ramen en een uitgebreid terras,
gelegen aan één van de mooiste pleinen. Voor de nieuwe vestiging zoekt Anne&Max een bij de stad betrokken en gedreven franchisenemer.

Huiskamer in de stad
Anne&Max is een huiskamer in de stad en een bewezen formule die richt zich op ontbijt, koffie, lunch,
high-tea en borrel. De formule onderscheidt zich door middel van goede service, kwalitatieve producten, sterke communicatie en een authentieke uitstraling. Elke vestiging van Anne&Max wordt aan de hand van de lokale situatie door een ontwerper ingericht zodat er een unieke locatie ontstaat waarin het Anne&Max concept duidelijk herkenbaar is.

Sterk en lokaal ondernemerschap
Er zijn nu vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Leiden en Utrecht en binnenkort dus ook in Arnhem. Elk jaar groeit Anne&Max samen met lokale ondernemers gestaag verder. De samenwerking met franchisenemers bevalt het bedrijf uitstekend. "Het succes wordt bepaald door de combinatie van goede locaties, een duidelijk –en onderscheidend herkenbaar concept én sterk lokaal ondernemerschap", aldus Wobbe van Zoelen, eigenaar van Anne&Max.

Groeien in grote steden
De formule wil groeien in de grote steden van Nederland en wil zich vestigen in authentieke (hoek)panden. Dit jaar zal Anne&Max nog verschillende locaties openen. Voor de locatie in Arnhem is Anne&Max op zoek naar een gedreven ondernemer met kennis van de lokale markt. Een ervaren horecaman of -vrouw die weet wat gastvrijheid is en actief mee wil groeien
met het succes van Anne&Max.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: