New York Pizza verkoopt 50 miljoenste pizza

29 september 2010 |
New York Pizza verkoopt 50 miljoenste pizza<

New York Pizza, de grootste pizza bezorgketen van Nederland, heeft deze week haar 50 miljoenste pizza in Nederland verkocht, een record. Het bereiken van de mijlpaal is vooral te danken aan de enorme populariteit van het bestellen via de webshop. Meer dan de helft van het aantal verkopen bij de keten gaat in ons land tegenwoordig online.

Trouwe klanten
"Het is ongekend om 50 miljoen pizza’s te verkopen. Dat betekent dat een gemiddelde klant heel trouw is aan ons product. Wij zijn er dan ook constant op gericht om onze producten tot in de perfectie bij de klant af te leveren. Wij willen gewoon de lekkerste pizza maken en bezorgen", aldus Philippe Vorst, directeur en oprichter van New York Pizza.

Helft omzet komt van internet
Sinds de lancering van de website in 2001 nam de groei van de pizzaketen explosief toe. Elk jaar steeg de online verkoop van pizza’s met minimaal 25%. Met een jaaromzet van meer dan 11,5 miljoen euro bedraagt de verkoop via internet nu zelfs meer dan 50% van de totale bezorgomzet. Door de komst van de smartphone gaan mensen ook steeds vaker op plaatsen waar geen computer staat online een pizza bestellen.

Veel vaste klanten
New York Pizza startte in 1993 met de verkoop van pizza’s vanuit één winkel. Op dit moment heeft de keten 106 vestigingen verspreid door heel Nederland en ruim 2,5 miljoen klanten, waarvan 90% regelmatig bestelt.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: