Nationale Week van de Croquet

8 september 2014 |
Nationale Week van de Croquet<

Van zaterdag 13 september tot en met 21 september 2014 organiseert snackfabrikant Royaan, bekend van de merken Kwekkeboom en Van Dobben, al weer voor het derde
opeenvolgende jaar de Nationale Week van de Croquet. Aan de succesvolle promotieweek rondom Nederlands meest geliefde snack nemen honderden horecagelegenheden en cafetaria’s door heel Nederland deel. Tegen een speciaal actietarief kunnen consumenten dan genieten van een echte Van Dobben of Kwekkeboom croquet.

Sinds 2012
De Nationale Week van de Croquet werd in 2012 voor het eerst georganiseerd en is inmiddels een populair fenomeen in veel horecazaken en cafetaria’s. Dit jaar staat het thema ‘Goed Genieten’ centraal.

Smaakvol en eerlijk
Fabrikant Royaan is ervan overtuigd dat er een markt is voor smaakvolle en eerlijke producten, juist als het gaat om snacks. Rogier Snoeks, Marketing Manager van Royaan: “Goed Genieten is niet zomaar gekozen als thema van de Nationale Week van de Croquet 2014. We willen dat consumenten de snack weer ervaren als een lekkere en verantwoorde delicatesse om bewust van te genieten. Daarom proberen we zoveel mogelijk consumenten kennis te laten maken met de ambachtelijke croquetten van Kwekkeboom en Van Dobben waarin we alleen de beste en natuurlijke ingrediënten verwerken.”

Korting
De croquet kost in de promotieweek slechts 1,25 euro en een broodje croquet 1,75 euro. Rogier Snoeks licht toe: “Wij zijn van mening dat frituren een vak is en dat professionals gefrituurde snacks het beste kunnen bereiden. Daarom blijven we ondernemers actief ondersteunen met promoties zoals De Nationale Week van de Croquet.”

Voor meer informatie en de deelnemende gelegenheden, kijk op:
www.facebook.com/vandobben.nl of www.facebook.com/kwekkeboom.nl.

MER WETEN OVER DE KROKET? KLIK HIER!
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: