Nationale Week van de Croquet

8 september 2014 |
Nationale Week van de Croquet<

Van zaterdag 13 september tot en met 21 september 2014 organiseert snackfabrikant Royaan, bekend van de merken Kwekkeboom en Van Dobben, al weer voor het derde
opeenvolgende jaar de Nationale Week van de Croquet. Aan de succesvolle promotieweek rondom Nederlands meest geliefde snack nemen honderden horecagelegenheden en cafetaria’s door heel Nederland deel. Tegen een speciaal actietarief kunnen consumenten dan genieten van een echte Van Dobben of Kwekkeboom croquet.

Sinds 2012
De Nationale Week van de Croquet werd in 2012 voor het eerst georganiseerd en is inmiddels een populair fenomeen in veel horecazaken en cafetaria’s. Dit jaar staat het thema ‘Goed Genieten’ centraal.

Smaakvol en eerlijk
Fabrikant Royaan is ervan overtuigd dat er een markt is voor smaakvolle en eerlijke producten, juist als het gaat om snacks. Rogier Snoeks, Marketing Manager van Royaan: “Goed Genieten is niet zomaar gekozen als thema van de Nationale Week van de Croquet 2014. We willen dat consumenten de snack weer ervaren als een lekkere en verantwoorde delicatesse om bewust van te genieten. Daarom proberen we zoveel mogelijk consumenten kennis te laten maken met de ambachtelijke croquetten van Kwekkeboom en Van Dobben waarin we alleen de beste en natuurlijke ingrediënten verwerken.”

Korting
De croquet kost in de promotieweek slechts 1,25 euro en een broodje croquet 1,75 euro. Rogier Snoeks licht toe: “Wij zijn van mening dat frituren een vak is en dat professionals gefrituurde snacks het beste kunnen bereiden. Daarom blijven we ondernemers actief ondersteunen met promoties zoals De Nationale Week van de Croquet.”

Voor meer informatie en de deelnemende gelegenheden, kijk op:
www.facebook.com/vandobben.nl of www.facebook.com/kwekkeboom.nl.

MER WETEN OVER DE KROKET? KLIK HIER!
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: