Nationale Lunchroomdag op 18 maart!

17 januari 2013
Nationale Lunchroomdag op 18 maart!

Met veel enthousiasme wordt er hard gewerkt om van de Nationale Lunchroomdag op 18 maart een spetterende ondernemersdag te maken. En dat gaat lukken met alle partijen die meedoen.

*18 maart 2013*
Het is weer tijd voor de Nationale Lunchroomdag op 18 maart. Noteer de datum in uw agenda. Inschrijvingen kan binnenkort. U moet er dan snel bij zijn, want vol=vol. Wij houden u op de hoogte via de nieuwsbrief.

Proeven, workshops, innovaties, tips, presentaties, vakinformatie, trends en kookdemonstraties; het komt allemaal voorbij op de ondernemersdag voor lunchroomhouders. Het thema van dit jaar: 'Haal meer rendement uit uw lunchroom'.

*Dit mag u niet missen*
Alle betrokkenen hebben maar één doel: de lunchroomondernemer centraal stellen. Tijdens de mini workshops van alle deelnemende partijen krijgt u hapklare tips om uw rendement te verhogen. Odette Hoogland en Art Frickus geven een omzetverhogende presentatie. Meer omzet=hoger rendement.

*Wie?*
Lees deze week het online interview met Odette Hoogland op deze site en ontdek wat u niet mag missen! Uiteraard geeft vakblad Lunchroom ook presentaties op De Nationale Lunchroomdag. De laatste trends, actuele ontwikkelingen en tips voor betere bedrijfsvoering.

*Wie doet er mee?*
Dat zijn dit jaar: Mocca d'Or, Depa Disposables, Hero, Fano, Sligro, Unilever, Levens Cooking & Baking Systems, Lantmännen Unibake, Smit Vis, Huis van Beleg, Koppert Cress en Ad van Geloven. Zij verzorgen mini workshops. Neem het 18 maart allemaal in u op om nog beter te ondernemen.

*Meer rendement uit uw lunchroom?*
Dat behaalt u als u de Nationale Lunchroomdag van 18 maart bezoekt. Houd de website van "lunchroom.nl":http://www.lunchroom.nl/ in de gaten; wij informeren u over alle ontwikkelingen, het programma, de deelnemers en de inschrijvingen.

*Op de foto*: Het team van de Nationale Lunchroomdag ontvangt u graag op 18 maart 2013.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws