Nationale Lunchroomdag krijgt cijfer 8

3 april 2013
Nationale Lunchroomdag krijgt cijfer 8

De vijfde editie van de Nationale Lunchroomdag is beoordeeld met een 8! Bezoekers spraken hun waardering uit over de kwaliteit van de sprekers en de variaties aan workshops. De deelnemende partijen
bedachten speciaal voor deze editie workshops om de ondernemer in 15 minuten tools te geven voor een hoger rendement. Het thema van dit jaar was 'meer rendement in uw lunchroom'.

*De organisatie*
Deelnemende partijen waren Mocca d’Or, Depa Disposables, Fano, Sligro, Unilever, Levens Cooking & Baking Systems, Lantmännen Unibake, Koppert Cress en Ad van Geloven, Hero, Smit Vis en Huis van Beleg. Een breed aanbod aan vakmensen die hun producten mochten presenteren aan de branche.

*De sprekers*
Frank Lindner, hoofdredacteur van uw vakblad Lunchroom, Mark Tamsma, Horeca Accountancy en Jos Muller, SVO Fastserviceopleidingen, gaven ieder twee sessies in het Kenniscentrum. Tot slot gaven Hostmanship en Art Frickus een presentatie. Heeft u de presentaties gemist? Bekijk ze in "het dossier Nationale Lunchroomdag":http://www.lunchroom.nl/dossier/nationale-lunchroomdag/ dat de redactie voor u heeft samengesteld op de website.

*Sfeerimpressie*
Bekijk hier de sfeerimpressie van de Nationale Lunchroomdag. Heeft u deze editie gemist? Wees er volgend jaar wel bij, wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen.



~Foto's: Maud Vissers & Frank Lindner~

Overig nieuws