Multifunctionele Haagse hotspot geopend

2 juni 2015 |
Multifunctionele Haagse hotspot geopend<

Op 29 juni opende voormalig winkelcentrum de Bazar aan de Hoefkade opnieuw haar deuren. Geheel getransformeerd tot een hub met meeting rooms,
ruimtes voor evenementen en een restaurant én onder een nieuwe naam: BAZAAR OF IDEAS. Deze nieuwste Haagse hotspot is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen gemeente Den Haag, woningbouwcorporatie Staedion en The Student Hotel en is vanaf vandaag open voor buurtbewoners, studenten en (young) professionals.

Koffiebar in Citroënbus
De officiële opening werd verricht door Mariska Eikenaar (directeur WOM), Joris Wijsmuller (wethouder stadsontwikkeling, wonen, duurzaamheid en cultuur), Jaap Uithof (directeur Ontwikkeling Staedion) en Frank Uffen (Directeur Partnerships The Student Hotel). Samen serveerden zij een drankje vanuit een tot koffiebar omgebouwde Citroënbus. Een handeling die symbool staat voor de energie en creativiteit die de bijzondere locatie uitstraalt.

Flexibiliteit
In de BAZAAR OF IDEAS bevinden zich zes flexibel in te delen ruimtes: meeting rooms, een overdekte ‘Winter Garden’ met espressobar, een ‘Catwalk’ en bar-restaurant ‘The Kitchen’. De BAZAAR OF IDEAS vormt hiermee de perfecte plek om te flexwerken of te studeren en is tevens eenvoudig te boeken voor uiteenlopende ontmoetingen en evenementen. Deze nieuwe plek staat geheel in het teken van gemak, inspiratie en flexibiliteit!

Studeren, werken en inspiratie
Frank Uffen van The Student Hotel vertelt: “De BAZAAR OF IDEAS is toegankelijk voor iedereen op zoek naar een mooie plek om te studeren, te werken of een bijeenkomst te hosten. Educatieve instellingen, start-ups, studenten maar ook bedrijven op zoek naar een inspirerende ruimte zullen zich hier thuis voelen.”

Connecting talent
Het vernieuwende concept speelt in op de behoefte van de ruim 30.000 ‘next generation’ studenten in Den Haag, die studeren en leren op een eigentijdse manier: innovatief, ondernemend en internationaal. Connecten staat daarbij centraal: in de traditie van de oosterse markten is de BAZAAR OF IDEAS een ontmoetingsplek voor zowel internationaal als lokaal talent. Een plek waar nieuwe ideeën ontstaan en co-creatie en kruisbestuivingen tot stand komen tussen buren, bewoners en bezoekers. Kortom een bijzondere plek waar leren, ontmoeten, ontspannen en overnachten (in het naastgelegen The Student Hotel) samenkomen.

Everything you can imagine is real
De Bazaar of Ideas beschikt over vier verschillende Classrooms, elk met een eigen karakter. Met afmetingen tussen de 35 en 45m² en een rijke variëteit aan set-ups, zijn deze rooms geschikt voor (bestuurs)vergaderingen en presentaties met gezelschappen van 4 tot 40 personen. Door het creatieve maar tegelijk ook corporate karakter zijn de Classrooms zowel aantrekkelijk voor een out-of-the-box brainstormsessie als voor een formele meeting. Wanneer je meer ruimte nodig hebt, zijn de rooms flexibel te combineren tot een oppervlakte van maar liefst 86m².

Wintergarden
Naast de Classrooms biedt de Bazaar de indoor Wintergarden van 284m², compleet met espressobar. Deze stylish ruimte kan worden geboekt voor grotere evenementen, congressen of beurzen, maar zal daarnaast ook open zijn voor student en freelancers. De Catwalk meet 155m² en is geschikt voor zeer uiteenlopend publiek. Wel eens gedacht aan een charity fair, talkshow of eindexamenpresentatie van jouw kunstopleiding? Steel de show op de Catwalk! Last but not least, is ook de Kitchen onderdeel van de Bazaar. Iets te vieren? Van een cocktailparty tot een chique diner - alles is mogelijk.

Wanneer de Kitchen niet geboekt is, ben je als individuele gast, meer dan welkom voor een voedzame lunch of snelle daghap. Iedere ruimte in De Bazaar is volledig uitgerust met hi-speed internet, audio-visuele ondersteuning en opvallende design features. Ook voor food & beverages wordt gezorgd: homemade, uit de eigen ‘Kitchen’. Alles vanaf vandaag te boeken met één simpele druk op de knop!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: