Moderne en huiselijke lunchroom in Beilen

25 februari 2009 |
Moderne en huiselijke lunchroom in Beilen<

Strak, modern en vooral huiselijk, zo is de inrichting van de nieuwe lunchroom Markt 9 in Beilen te omschrijven. Vorige week dinsdag opende eigenaresse Karla Dontje haar kersverse zaak voor de klanten. Omdat ze het belangrijk vindt dat de klanten zich op hun gemak voelen, heeft ze in het interieur onder andere een loungehoek verwerkt.

Maar niet alleen een strak interieur vindt Dontje belangrijk, ook verse producten zijn wat haar betreft een must. Omdat ze het zonde vindt om iets weg te gooien en er nog net niet genoeg mensen ‘s ochtends een kopje koffie komen drinken, verkoopt ze dit moment nog geen gebak. Maar het is volgens haar goed mogelijk dat het gebak er in de toekomst wel komt als er iets meer klanten voor de koffie komen. Over de locatie van haar lunchroom is ze erg tevreden: "Er is genoeg parkeergelegenheid en we krijgen genoeg klandizie. Het is dus een ideale plek."

Dontje werkte vijftien jaar bij één baas en had daar praktisch alle verantwoordelijkheden. Het voelde al een beetje alsof het haar eigen zaak was. Langzamerhand begon ze ervan te dromen om echt een eigen zaak te hebben, want ze voelt zich helemaal thuis in de horeca. "De horeca is mijn ding. Het is m’n lust en m’n leven.

In de toekomst hoopt ze haar zaak flink uit te breiden en er misschien nog wel een extra pand bij te openen. ‘Maar dat is iets voor de verre toekomst’, lacht ze. De lunchroom is dagelijks open van tien tot acht uur en op vrijdag van acht tot negen uur. Er staan veel verschillende dingen op het menu, van snacks tot vegetarische producten en van verse broodjes tot kindermenuboxen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: