Meest Markante Horecaondernemer

5 juni 2014 |
Meest Markante Horecaondernemer

Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) regio Zuid-Holland-Zuid heeft Edwin van der Meijde van hotel Pincoffs en hotel Stroom uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer
in de regio Zuid-Holland-Zuid 2014-2015. Hij dingt in januari 2015 mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2014-2015, die tijdens Horecava 2015 bekend wordt gemaakt. Met deze sectorbrede prijs worden inspirerende horecaondernemers onderscheiden en stimuleert KHN innovatie.

Onderscheidend
Volgens het juryrapport is Hotel Pincoffs in Rotterdam bijzonder onderscheidend. Er is aandacht voor duurzaamheid en er wordt veel aandacht besteed aan de gastvrijheid. Met persoonlijke service in een inspirerend interieur en een uitzicht over het water naar de oude havens, is Pincoffs heerlijk Rotterdams. De Rotterdamse watertaxi heeft zelfs een halte voor de deur en voor de automobilist is er een eigen parkeerterrein voor de deur. Uniek in Rotterdam.

Groener dan groen
De sfeer in het hotel is aangenaam en er is oog voor elk detail. De gast voelt zich thuis en wordt verwend. Daarbij wordt optimaal gebruikt gemaakt van biologische en fairtrade producten. Smaakvol recyclede producten (hardware) zijn overal in het hotel terug te vinden. Groener dan groen, zonder dat het hinderlijk is. Bewust omgaan met eindige producten is een levenshouding voor Edwin en zijn partner Karin Hamerlijnck.

Jury
De jury bestond uit regionaal voorzitter Boy van Prooijen en horecaondernemers Jaap Brantenaar, Dennis Vingerling en Bianka den Breejen. Zij feliciteren namens Koninklijke Horeca Nederland regio Zuid-Holland-Zuid Edwin van der Meijde van harte met deze prijs en wenst Edwin veel succes bij de landelijke verkiezing in januari 2015.

Over de verkiezing Meest Markante Horecaondernemer
KHN organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. Op deze manier stimuleert KHN innovatie onder horecaondernemers. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt begin januari, tijdens Horecava, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. Voor meer informatie zie www.meestmarkant.nl.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je lunchzaak

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Interview
Bedrijfspaspoort: Brood en Zoets

Hoe zou jij je lunchroom omschrijven? "Een beetje een tweede huiskamer voor heel veel mensen. Er komen hier veel vaste gasten, en veel mensen uit de buurt die gezellig voor een kopje koffie of een praatje komen. We zijn een van de weinige die zo vroeg open zijn in de stad, dus er komen dan o ...

Opening
Dunkin’ opent Pop up Store in Amsterdam The Style Outlet

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Halfweg. Na het succes van de vestigingen die in de overige outlets in Nederland gevestigd zijn kon een Vestiging in de Amsterdamse The Style Outlet niet uitblijven. Trost zijn we dat we in dit mooie project onze nieuwste concept van Dunkin&r ...

Economie Achtergronden
ING is positiever over economisch herstel

Het komende jaar groeit de Nederlandse economie naar verwachting van het ING Economisch Bureau met 2,6%, na krimp van 4,3% in 2020. Daarmee is het bbp in het vierde kwartaal van 2021 terug op 99% van het niveau van voor de coronacrisis. Het voorziene herstel is in 2021 dus nog niet volledig, maar we ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Heropening horeca blijft dit jaar nog zeer onzeker

Of de horeca open kan met Kerst blijft nog steeds de vraag. De persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge van gisterenavond heeft nog geen perspectief op heropening geboden. Volgens het kabinet is er nog een lange weg te gaan en over Sinterklaas en Kerst is nog niets te zeggen, behalve d ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: