Meer rendement met juiste disposables

12 maart 2013 |
Meer rendement met juiste disposables<

Op de Nationale Lunchroomdag is Depa Disposables aanwezig om advies te geven over disposables. Met de juiste disposables, krijgt een lunchroomondernemer een betere foodpresentatie.
Fraai design
Een relatief kleine kostprijsverhoging kan leiden tot een hogere verkoopprijs en dus een beter rendement. Innovatieve disposables met een fraai design zorgen voor meer rendement. Vooral met luxe, innovatieve disposables is het mogelijk gerechten en dranken op een efficiënte en stijlvolle manier te presenteren. Depa zal op dé ondernemersdag voor de lunchroombranche een workshop geven over meer rendement met de juiste disposables.

Lagere derving
Door waarde toe te voegen in de presentatie is het mogelijk om een aanzienlijke rendementsverbetering te realiseren. Ook het in de keuken inzetten van daglabels uit de FoodSecure-lijn leidt tot een lagere derving in de keukens van lunchrooms.

Vol=vol
Ontdek het allemaal op de Nationale Lunchroomdag van 18 maart. Schrijf u snel in want vol=vol. De inschrijvingen gaan hard, dus wees niet te laat!


Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Lachgasverbod: mag je het straks nog wel kopen voor in je keuken?

Het gebruik van lachgaspatronen als drugs in plaats van gastronomisch of technisch hulpmiddel is de laatste jaren flink toegenomen. Zoveel zelfs dat (door staatssecretaris Blokhuis en minister Grapperhaus) een voorstel is gedaan om lachgas in het hele land te gaan verbieden. Met het landelijk verbod...

Columns
Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt er aan jouw huisje?

Vol is vol, kopte de krant laatst. Het gaat over hoe vol de campings, bungalowparken en hotels wel niet zijn in eigen land. In maart was de annuleringenstroom niet bij te houden en deze zomer staat de telefoon roodgloeiend om een felbegeerd plekje onder onze eigen zon te bemachtigen. Tenminste als j...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: