Meer rendement met juiste disposables

12 maart 2013
Meer rendement met juiste disposables

Op de "Nationale Lunchroomdag":http://www.nationalelunchroomdag.nl/inschrijving/ is Depa Disposables aanwezig om advies te geven over disposables. Met de juiste disposables, krijgt een lunchroomondernemer een betere foodpresentatie.

*Fraai design*
Een relatief kleine kostprijsverhoging kan leiden tot een hogere verkoopprijs en dus een beter rendement. Innovatieve disposables met een fraai design zorgen voor meer rendement. Vooral met luxe, innovatieve disposables is het mogelijk gerechten en dranken op een efficiënte en stijlvolle manier te presenteren. Depa zal op dé ondernemersdag voor de lunchroombranche een workshop geven over meer rendement met de juiste disposables.

*Lagere derving*
Door waarde toe te voegen in de presentatie is het mogelijk om een aanzienlijke rendementsverbetering te realiseren. Ook het in de keuken inzetten van daglabels uit de FoodSecure-lijn leidt tot een lagere derving in de keukens van lunchrooms.

*Vol=vol*
Ontdek het allemaal op de Nationale Lunchroomdag van 18 maart. "Schrijf u snel in":http://www.nationalelunchroomdag.nl/inschrijving/ want vol=vol. De inschrijvingen gaan hard, dus wees niet te laat!



~Myrtille Vromans~

Overig nieuws