McDonald’s bereikt mijlpaal van 50ste restaurant met Table Service

27 september 2016 | Thijs Jacobs

Sinds vorige week biedt McDonald’s in 50 van haar restaurants in Nederland Table Service aan: de mogelijkheid voor gasten om na het plaatsen van een bestelling deze aan tafel te laten serveren door een servicemedewerker. Door het succes van het concept rolt McDonald’s de innovatie nu versneld uit door heel Nederland. Het restaurant in Capelle aan den IJssel is het 50ste restaurant waar Table Service wordt aangeboden.

 

https://bynder-public-eu-central-1.s3.amazonaws.com/media/E3DA3493-C723-4C56-A2220052545EAF51/9411743C-81B9-4ECA-894123431ED0857E/webimage-1098B0E6-EA41-4E7A-8A8A81A1595C1BC7.jpg

 

Inspelen op veranderende behoeften van gasten als zij een McDonald’s restaurant bezoeken en het optimaliseren van de restaurantbeleving: dit waren in 2015 de voornaamste redenen om een pilot met Table Service te starten in het restaurant in Purmerend. Uit deze pilot kwam naar voren dat gasten de extra service waarderen. Ze ervaren minder wachttijd en meer comfort, doordat zij na een bestelling bij de bestelkiosk meteen aan tafel plaats kunnen nemen. Ook geven gasten aan dat Table Service zorgt voor een betere restaurantbeleving. Hierbij spelen de vriendelijkheid en de persoonlijke benadering van de servicemedewerkers een belangrijke rol. Table Service is vooral voor gezinnen erg praktisch. Ouders hebben minder om handen en kunnen de volledige aandacht aan hun kinderen geven. Na ruim een jaar wordt het serviceconcept al in 50 McDonald’s restaurants in Nederland aangeboden.

https://bynder-public-eu-central-1.s3.amazonaws.com/media/E3DA3493-C723-4C56-A2220052545EAF51/E707E738-5282-4E20-944886CB9ECCF236/webimage-F0A2BCB5-47D3-4195-8AC46972F9A17B91.jpg

Gasten tevreden over Table Service

Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland licht toe; “Wij zijn volop bezig met het ontwikkelen en introduceren van verschillende vernieuwingen als McCafé, Salad Bar en My Burger. Table Service is ook één van deze vernieuwingen en wordt door onze gasten enorm gewaardeerd. Juist door deze hoge tevredenheid rollen we dit concept nu versneld uit door heel Nederland. We streefden naar 50 restaurants met Table Service aan het einde van 2016, en ik ben enorm trots dat we nu al op dat aantal zitten. Natuurlijk rollen we het succesvolle serviceconcept verder uit, zodat steeds meer gasten Table Service kunnen ervaren.”

Over McDonald’s Table Service

McDonald’s haakt met het internationaal beproefde serviceconcept in op de wensen en verwachtingen van haar gasten. Gasten die een bestelling plaatsen bij een Easy Order Kiosk kunnen in het menu aangeven in welk deel van het restaurant zij gaan zitten en vervolgens plaatsnemen in het restaurant. Wanneer de bestelling klaar is, brengt een medewerker deze direct bij de gast aan tafel. Een extra service voor McDonald’s gasten. Bediening aan tafel kan iedere dag en op elk moment dat het restaurant geopend is.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: