Marktplaats voor thuisdiners en tours

11 februari 2015 |
Marktplaats voor thuisdiners en tours<

Withlocals, de in Azië al succesvolle marktplaats waar reizigers thuisdiners, tours en activiteiten direct bij de lokale bevolking kunnen boeken, start nu
ook in Nederland. Sterrenchefs Moshik Roth (&samhoud places) en Rene Brienen (Brienen aan de Maas) trappen af met een aantal dinnerparty's bij hen thuis. Vanaf nu kunnen gepassioneerde thuischefs zich inschrijven op Withlocals.com om hun culinaire kunsten aan te bieden. De nadruk ligt op het samen eten in intercultureel Nederland. Zowel reizigers als Nederlanders kunnen gebruik maken van het aanbod van Withlocals.
Sterrenchef thuis
Al deze thuis diners hebben iets unieks, dat kan heel divers zijn. Naast het eten bij een sterrenchef thuis, kun je bijvoorbeeld ook eten bij een Hindoestaans gezin, wiens leven compleet in het teken staat van eten en verhalen, en waarvan de vader de meest fantastische masala maakt. Maar denk ook aan een gepensioneerde Spaanse chef, die een avond lang heerlijke tapas en dranken serveert, of een diner op een biologische boerderij waar alleen gerechten worden bereidt van producten van eigen erf.

Naast thuisAndere activiteiten
diners, kunnen op Withlocals.com ook tours en activiteiten worden aangeboden en geboekt. Withlocals verandert de traditionele reisbranche door, zonder enige tussenkomst van andere organisaties, vraag en aanbod aan elkaar te verbinden. Laagdrempelig kunnen reiziger en host via de app de afspraak maken en met elkaar chatten. Zo komen authentieke ervaringen snel tot stand. Denk hierbij aan een viergeloven tour door Amsterdam, een dag als „spiderman" in Eindhoven, of een workshop haken of vogelhuisjes maken.

Azië
Withlocals is een jaar geleden gestart in Azië. „Het concept was simpel; een online marktplaats waar trusted locals hun thuis diners, tours en activiteiten kunnen aanbieden. Het eten bij mensen thuis blijkt in Azië een nog groter succes dan verwacht. Voor ons een reden om deze internationale travel trend te introduceren in Nederland ", aldus Dick Koopman van Withlocals.

Spanje
Naast Nederland start Withlocals binnenkort ook in Spanje. Het concept is hetzelfde als in Nederland. De eerste stap in Europa is hiermee gezet.
"

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vlees Marketing
Nationale Week Zonder Vlees is een feit

Halverwege maart is het weer zo ver: de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland gaat dan weer van start. Dit evenement is van 9 tot en met 15 maart aan de gang. Veel mensen proberen tijdens deze week geen vlees te eten of in plaats van vlees, vegetarisch te koken. Het doel van dit evenement is om m...

Interieur
"Wij hebben vier barista's in dienst"

Niets is belangrijker dan de goede koffie bij lunchroom Proeverz in Gorinchem. Wim van Willigen, eigenaar van Proeverz: ‘’De mensen gaan vaak naar de vakman of de vakvrouw voor een goed product. Wij van Proeverz staan bekend om onze echte koffie. We hebben dan ook niet voor niks vier bar...

Lunchroom
Ontdekken en genieten: Op wereldreis bij De Ontdekking [video]

Op de hoek van de altijd levendige Voorstraat in Utrecht bevindt zich lunchroom De ontdekking, die je in gedachten even meeneemt naar een ander land. Onder het genot van een Braziliaanse koffie of Arabic-night smoothie, word je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur. De Ontdekking zorgt voor e...

Lunchroom Interview
"Ze worden hier echt in hun kracht gezet"

De mooie en speciale samenwerking tussen begeleider en cliënt medewerker is uitermate uniek. De Postkamer is een Grand Café gelegen in het hartje van Nijkerk waar gemotiveerde cliënten begeleid en ondersteund worden door zorgorganisatie Careander. De zaak waar Henriette Eleveld als ...

Lunchroom
Op reportage: La Colline [video]

Nergens in Oss u zo thuis voelen als bij La Colline. Te vinden op d’n heuvel zoals op z’n Brabants gezegd wordt. Wat deze zaak zo bijzonder maakt: “La Colline is de woonkamer van Oss geworden waar alle inwoners uit alle woonwijken van Oss welkom zijn”, zegt verantwoordelijke ...

Opening Rotterdam
Maritiem museum gooit het roer om met eigen horeca

Het Maritiem Museum Rotterdam opent een gloednieuw café op zaterdag 22 februari. Vanaf dat moment baat het museum zijn horeca zelf uit om de bezoekerservaring nog beter te maken, nadat eind vorig jaar ook de museumwinkel in eigen beheer is genomen. Het café draagt de naam ‘Het La...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: