Lunchroom Cappucino Rotterdam verkocht

7 juli 2015 |
Lunchroom Cappucino Rotterdam verkocht<

Na 11 jaar en ontelbare prijswinnende kopjes koffie heeft horecakoppel Ron van Beek en Ank van der Waal lunchroom Cappucino verkocht. Het
stel gaat zich volledig richten op hun restaurant Antichic in Rotterdam, dat met boegbeeld Ron van Beek een eigen videokanaal krijgt. Lunchroom Cappucino wordt vanaf 7 juli geëxploiteerd door de nieuwe eigenaar Haipeng Dong.
Handen vrij
Door de verkoop hebben Ron en Ank de handen vrij om hun in het centrum van Rotterdam gelegen restaurant Antichic verder uit te bouwen. Ank van der Waal: ”Na lange tijd twee zaken gerund te hebben gaan we ons nu concentreren op Antichic, dat we nog meer onderscheidend willen maken dan het nu al is. Zo gaan we naast ons succesvolle menuconcept ook workshops, wijnproeverijen en thema-diners opzetten. Daarnaast krijgt Ron een eigen videokanaal, dat volledig gewijd is aan zijn passie voor wijn en spijs. Hiervoor gaan we samenwerken met Niels en Danielle Stolk van Stolk AV. Ron laat hierin op zijn unieke Rotterdamsche manier zien hoe hij aan zijn passie voor wijn en spijs komt, waarbij ‘storytelling’ en ‘Rotterdam’ de keywords zijn. We verheugen ons op onze nieuwe toekomst en wensen Haipeng veel succes bij het voortzetten van Cappucino”, aldus Ank van der Waal.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: