Locals Coffee geopend in de Amsterdamse Pijp

15 maart 2018 | Thijs Jacobs

Met een gouden bar als dé eye-catcher, heerlijke koffie en de perfecte gin tonics is de Pijp met Locals Coffee weer een prachtige hotspot rijker. In de Eerste Jacob van Campenstraat vond Luciano Benjamin de perfecte plek voor zijn langgekoesterde droom om in de Pijp een gezellige plek te creëren met goed eten en drinken. Dat zijn hart in de Pijp ligt is ook terug te zien in het logo dat met sterke lijnen een plattegrond van de wijk vormt. 

Zowel in de winter als zomer is het goed vertoeven bij Locals Coffee. Het interieur is verzorgd door Anne Claus, bekend van de inrichting van Brut de Mer en Morgan & Mees, en de gouden bar maakt een sterk statement. De verschillende zithoekjes hieromheen maken het de perfecte plek voor zowel een zakelijke meeting als borrelmoment met vrienden. In de zomer is er ruimte voor een fijn terras in de zon. 

All day

Bij Locals Coffee kun je de hele dag terecht voor ontbijt, lunch en avondeten. Met een gevarieerde food keuze met de lekkerste broodjes, salades en pasta’s. Op het drankmenu staan naast de logische koffie ook heerlijke sapjes, goede wijnen en perfecte gin tonics. 

Alles is tot in de puntjes verzorgd en ziet er waanzinnig lekker en goed uit. Een heerlijk plekje met voor ieder wat wils. Voor meer informatie kijk op www.localscoffee.nl 

Over Locals Coffee 

Locals Coffee is in februari geopend in de Eerste van Campenstraat, Amsterdam. Zij zijn dagelijks geopend van 08:00 tot 22:00. Je kan hier terecht voor ontbijt, broodjes, koffie/thee, sweets, verse sapjes, avond eten, wijn en Gin Tonics. Een goede kwaliteit en gezelligheid staan bij Locals Coffee voorop.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Koffie & thee Utrecht
30ml Coffee & Food maakt een feestje van de heropening op 1 juni

De afgelopen maanden was het rustig in de ‘huiskamers’ van 30ml. Alle vestigingen waren open voor TO GO, maar de gezelligheid die de zaken normaliter zo typeert hebben de medewerkers echt gemist. Gelukkig openen ook zij vanaf 1 juni om 12:00 uur weer de deuren voor het nuttigen ter plaat...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: