Locals Coffee geopend in de Amsterdamse Pijp

15 maart 2018 | Thijs Jacobs

Met een gouden bar als dé eye-catcher, heerlijke koffie en de perfecte gin tonics is de Pijp met Locals Coffee weer een prachtige hotspot rijker. In de Eerste Jacob van Campenstraat vond Luciano Benjamin de perfecte plek voor zijn langgekoesterde droom om in de Pijp een gezellige plek te creëren met goed eten en drinken. Dat zijn hart in de Pijp ligt is ook terug te zien in het logo dat met sterke lijnen een plattegrond van de wijk vormt. 

Zowel in de winter als zomer is het goed vertoeven bij Locals Coffee. Het interieur is verzorgd door Anne Claus, bekend van de inrichting van Brut de Mer en Morgan & Mees, en de gouden bar maakt een sterk statement. De verschillende zithoekjes hieromheen maken het de perfecte plek voor zowel een zakelijke meeting als borrelmoment met vrienden. In de zomer is er ruimte voor een fijn terras in de zon. 

All day

Bij Locals Coffee kun je de hele dag terecht voor ontbijt, lunch en avondeten. Met een gevarieerde food keuze met de lekkerste broodjes, salades en pasta’s. Op het drankmenu staan naast de logische koffie ook heerlijke sapjes, goede wijnen en perfecte gin tonics. 

Alles is tot in de puntjes verzorgd en ziet er waanzinnig lekker en goed uit. Een heerlijk plekje met voor ieder wat wils. Voor meer informatie kijk op www.localscoffee.nl 

Over Locals Coffee 

Locals Coffee is in februari geopend in de Eerste van Campenstraat, Amsterdam. Zij zijn dagelijks geopend van 08:00 tot 22:00. Je kan hier terecht voor ontbijt, broodjes, koffie/thee, sweets, verse sapjes, avond eten, wijn en Gin Tonics. Een goede kwaliteit en gezelligheid staan bij Locals Coffee voorop.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Download nu de decembereditie van Lunchroom

Hij is er weer! Voor wie dit jaar goed wil afsluiten, hebben we de decembereditie van Lunchroom als download op de website geplaatst. Je kunt de uitgave downladen via deze link. Natuurlijk blikken we terug op het afgelopen jaar met het Horeca Jaaroverzicht, maar kijken we ook naar het heden en de to...

Achtergronden Culinair
Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie 

In bijna de helft van de Nederlandse restaurants wordt deze Kerst hert als hoofdgerecht gereserveerd. Hiermee is hert het populairste hoofdgerecht op de kerstmenu’s in de Nederlandse horeca. In Nederland betaal je in 2018 gemiddeld € 61,- voor een vijfgangen kerstdiner. Goedkoop eten doe ...

F&B Den Haag
Plek voor ruim 60 F&B-concepten in Haagse binnenstad

De binnenstad van Den Haag is uitgegroeid tot één van de meest aantrekkelijke winkelgebieden van Nederland. Toch is er nog ruimte om verder te verbeteren. Op basis van de horecabenchmark tussen de vijf grootste steden, blijkt dat het aanbod Food & Beverage (F&B) beperkt is. Er ...

Onderwijs Ondernemen
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Achtergronden Lunchroom
Bagels & Beans kerstactie voor Muziekids

Muziek doet (ver)wonderen. Tijdens het luisteren naar muziek of het bespelen van een instrument vergeet je even de wereld om je heen. Stichting Muziekids zorgt dat kinderen tijdens een verblijf in het ziekenhuis muziek kunnen beleven. Een prachtig goed doel voor de jaarlijkse kerstactie van Bagels &...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Consumentenbond: hygiënescore horeca moet toegankelijk blijven

De Consumentenbond roept de Tweede Kamer op de openbaarmaking van de inspectiegegevens van de horeca gemakkelijk toegankelijk te houden. Het kabinet wil alleen nog maar samenvattingen van de inspectierapporten publiceren, zonder overzichtelijke kleurcodering. De Consumentenbond vindt dit onacceptabe...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: