Locals Coffee geopend in de Amsterdamse Pijp

15 maart 2018 | Thijs Jacobs

Met een gouden bar als dé eye-catcher, heerlijke koffie en de perfecte gin tonics is de Pijp met Locals Coffee weer een prachtige hotspot rijker. In de Eerste Jacob van Campenstraat vond Luciano Benjamin de perfecte plek voor zijn langgekoesterde droom om in de Pijp een gezellige plek te creëren met goed eten en drinken. Dat zijn hart in de Pijp ligt is ook terug te zien in het logo dat met sterke lijnen een plattegrond van de wijk vormt. 

Zowel in de winter als zomer is het goed vertoeven bij Locals Coffee. Het interieur is verzorgd door Anne Claus, bekend van de inrichting van Brut de Mer en Morgan & Mees, en de gouden bar maakt een sterk statement. De verschillende zithoekjes hieromheen maken het de perfecte plek voor zowel een zakelijke meeting als borrelmoment met vrienden. In de zomer is er ruimte voor een fijn terras in de zon. 

All day

Bij Locals Coffee kun je de hele dag terecht voor ontbijt, lunch en avondeten. Met een gevarieerde food keuze met de lekkerste broodjes, salades en pasta’s. Op het drankmenu staan naast de logische koffie ook heerlijke sapjes, goede wijnen en perfecte gin tonics. 

Alles is tot in de puntjes verzorgd en ziet er waanzinnig lekker en goed uit. Een heerlijk plekje met voor ieder wat wils. Voor meer informatie kijk op www.localscoffee.nl 

Over Locals Coffee 

Locals Coffee is in februari geopend in de Eerste van Campenstraat, Amsterdam. Zij zijn dagelijks geopend van 08:00 tot 22:00. Je kan hier terecht voor ontbijt, broodjes, koffie/thee, sweets, verse sapjes, avond eten, wijn en Gin Tonics. Een goede kwaliteit en gezelligheid staan bij Locals Coffee voorop.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Utrecht
De Pizzabakkers Voorstraat opent haar deuren

Komende vrijdag, 21 september, is de feestelijke opening van de tweede vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht. De ambachtelijke houtovenpizza’s zijn nu ook te vinden in de Voorstraat. Eigenaren Jean-Marc en Daniël vertellen je wat meer over wat je kan verwachten. Het begin van een...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Interview Longread
Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''

Miljuschka Witzenhausen is een graag geziene gast binnen het Nederlandse medialandschap. Via een modellenbureau belandde ze bij TMF, ging daarna aan de slag als actrice in soapseries en is nu frequent te zien bij RTL Boulevard, zowel als presentatrice als in de rol van fooddeskundige. Koken is immer...

Achtergronden
Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Bunnik) gaan wij het hebben over de, voor velen ontastbare, aspecten die een concept tot een succes maken. Wij leggen uit hoe je het DNA en de werkelijke kernwaard...

Culinair Vega
Zeewier wordt toegankelijker in een burger

Zeewier als voedingsmiddel heeft behoorlijk wat voordelen. Toch eten nog maar weinig Nederlanders het. Door zeewier in een burger te stoppen blijkt het een stuk toegankelijker te worden. En omdat producten van zeewier bovendien vegetarisch zijn, spelen ze in op de trend van duurzame gezonde voeding ...

Amsterdam Culinair
Pop-up restaurant op sterrenniveau

In Amsterdam opent voor slechts één avond een pop-up risotto restaurant op sterrenniveau: de nu al legendarische Peroni Risotteria. Aan het roer staan de Italiaanse Michelinster-chefs The Costardi Brothers, die hun kookkunsten voor het eerst in Nederland komen vertonen. De Risotter...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: