Livio Rüssli & Charlotte Peet stralen als nieuwe bagelbazen

Auteur: redactie
Opening Lunchroomketen 10 mei 2024
Livio Rüssli & Charlotte Peet stralen als nieuwe bagelbazen

Op 17 mei heropent de Bagels & Beans vestiging in Wageningen haar deuren met niet een, maar met twee nieuwe bagelbazen. Livio Rüssli (32) & Charlotte Peet (29) laten de vestiging bloeien als nooit tevoren met hun frisse blik, onuitputtelijke energie en 100 procent inzet en focus voor hun gasten. 

Het stel heeft een warm hart voor gastvrijheid en horeca. Sinds 2022 werkt Peet in Apeldoorn bij Bagels & Beans: “Ik klikte direct met Madelon (bagelbaas in Apeldoorn) en met het oog op doorgroeimogelijkheden wist ik dat werken bij Bagels & Beans helemaal bij mij zou passen. Dat is zeker zo gebleken!”

“Op een gegeven moment waren Livio en ik veel met elkaar in gesprek over het starten van onze zaak: hoe gaat dat eruitzien, hoe willen we dat vormgeven etc. Ik wist dat Wageningen te koop stond, maar de keuze voor franchise was nog niet gemaakt.”

Rüssli: “We hebben inderdaad veel gepraat met elkaar, met het servicekantoor en met Madelon. Toen we een bezoek brachten aan de vestiging zagen we onwijs veel potentie en waren we eigenlijk direct verliefd. Het is voor ons een supermooie uitdaging waarvan wij weten dat wij hier al onze ervaring in kwijt kunnen.”

Voor iedere gast de tijd

Peet: “Ik geloof dat in de eerste tien minuten wanneer je een gast ontmoet, het klik-moment moet plaatsvinden om te zorgen dat diegene terugkomt. Bij Bagels & Beans heb je een scala aan gasten die niet allemaal de tijd hebben - of in ieder geval dat gevoel niet hebben - om even te kunnen ontspannen. Wij zijn er om de gast dan te voorzien in wat hij of zij wil. En om ze, in de tijd dat ze bij ons zijn, te laten genieten van onze service en kwaliteit. Wij leggen de lat namelijk hoog.” Rüssli vult aan: “Daar zit voor ons de uitdaging: altijd proberen de connectie aan te gaan met de gast, ook al is diegene maar even in de vestiging.”

Klassieke service met een relaxte sfeer

Rüssli: “Charlotte en ik hebben beiden de Hotelschool gedaan. De manier van uitserveren en handelen in de zaak zit er helemaal ingebakken. Het is automatisme voor ons en dat komt daardoor lekker relaxed en natuurlijk over.” Peet: “We vinden het juist leuk dat wij in een ongedwongen sfeer met een jong team wel die hoge kwaliteit in service geven. Precies de persoonlijke twist die wij aan de vestiging willen geven. Oh trouwens, alle dieren zijn bij ons welkom. Wij vormen met Xena onze hond een fijn warm gezin dus laat die beestenboel maar komen!”

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws