Leventi lanceert nieuwe slimme oven

11 maart 2013
Leventi lanceert nieuwe slimme oven

Vandaag lanceert Levens Cooking & Baking Systems een nieuwe combisteamer: de Leventi me. De oven tilt het gebruiksgemak naar een hoger niveau. "Deze oven denkt met u mee", aldus eigenaar Joris Levens.

*Bereidingsprocessen vereenvoudigen*
Leventi me is het resultaat van meer dan 40 jaar onderzoek en ontwikkeling. Hierbij stond de eindgebruiker altijd centraal. Aspecten als bereidingsprocessen vereenvoudigen, rendement verhogen en kosten drukken, werden onderzocht en meegenomen in de innovatie. De Leventi me is het resultaat.

*CookTablet en SmartChef*
De combisteamer werkt met een CookTablet. Dit is een touchbediening zoals een smartphone of tablet die werkt met Android. Zo reageert de oven direct op aanraking. In de oven is ook de SmartChef verwerkt. Dankzij SmartChef herkent de oven automatisch het gerecht en de te bereiden hoeveelheid. Het programma zorgt voor het juiste bereidingsproces en de juiste instellingen. Monique Nefkens, winnares van de Zilveren Champignon 2012, demonstreerde de nieuwe oven tijdens de lancering en gaf een presentatie. "Wij hebben een beroep waar we smaak willen overbrengen. Met de Leventi me behouden producten hun smaak en kunnen we de smaak juist overbrengen", aldus Nefkens.

*Prikkel je Zintuigen*
Leventi organiseert drie culinaire dagen waarbij horeca Nederland welkom is om de demonstraties van de oven te zien. Dinsdag 12 en woensdag 13 maart bent u welkom om het evenement Prikkel je Zintuigen in Gilze te bezoeken.


~Presentatie is in handen van Monique Nefkens, winnares van de Zilveren Champignon~


~Het publiek kijkt aandachtig naar de introductietrailer~


~De demokoks laten zien wat u allemaal kunt bereiden met de nieuwe oven van Leventi.~

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws