Ook brancheorganisaties ondersteunen Nationale Lunchroomdag

10 april 2009 |
Ook brancheorganisaties ondersteunen Nationale Lunchroomdag<

Koninklijke Horeca Nederland en het bedrijfschap Horeca en Catering zijn overtuigd dat de lunchroommarkt extra aandacht verdient. Beide zijn daarom ook op de Nationale Lunchroomdag aanwezig. Koninklijke Horeca Nederland zal onder meer de Fastserviceopleidingen presenteren en het bedrijfschap Horeca en Catering presenteert de Bedrijfsvergelijking. Wilt u weten of u boven- of ondergemiddeld presteert? Kom dan op 25 mei naar de Nationale Lunchroomdag.

h1. %{color:red}Bezoek is gratis!%
%{color:red}Laat deze mogelijkheid niet schieten!%

"%{color:red}Stuur door...%"
Wilt u weten hoe het beter moet? Vraag het de experts. Tijdens de Nationale Lunchroomdag krijgt u inspirerende
ideeën voor uw menukaart. Van broodjes, salades, soepen
en meer. Veel meer. Ook belangrijk, uw collega lunchroomhouders. Wie zijn ze en wat doen ze? Aan de ‘praattafels’ kunt u ervaringen uitwisselen. Gewoon even vragen: ‘Zeg hoe doe je dat?’

h1. %{color:red}Nationale Lunchroomdag 25 mei%

U doet veel indrukken en ideeën op tijdens de Nationale
Lunchroomdag. U hoeft zich gelukkig geen zorgen te maken te maken dat u iets vergeet. Na uw bezoek aan de Nationale Lunchroomdag krijgt u namelijk een goedgevulde Goodiebag. Zo
kunt u alles nog eens op uw gemak doornemen.

h1. %{color:red}Graag tot ziens op 25 mei aanstaande!%

"%{color:red}Vertel dit aan uw relaties%":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20Lunchroom.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Lunchroom.nl%0A%0Ahttp://www.lunchroom.nl/nieuws/beleef-de-lunch-op-25-mei/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: