Kenniscentrum opent om 11.15 uur

14 maart 2013
Kenniscentrum opent om 11.15 uur

Waarom moet u naar de "Nationale Lunchroomdag":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ komen? Omdat u in vier uur tijd kunt proeven, eten, drinken en uw kennis kunt verbreden. Het kenniscentrum opent om 11.15 uur haar deuren voor u!

*De sprekers*
"Frank Lindner":http://www.lunchroom.nl/nieuws/de-trending-topics-van-2013-13067/, hoofdredacteur van uw vakblad Lunchroom, "Mark Tamsma,":http://www.lunchroom.nl/nieuws/mark-tamsma-12982/ Horeca Accountancy en "Jos Muller,":http://www.lunchroom.nl/nieuws/jos-muller-14285/ Fastserviceopleidingen, geven drie sessies van ieder een kwartier. U krijgt hap-klare tips om meteen beter te ondernemen! Wees erbij en laat deze kans niet aan u voorbij gaan.

*Vol = Vol*
Het Kenniscentrum opent om 11.15 uur haar deuren en begint stipt om 11.30 uur. Uit eerdere edities van de Nationale Lunchroomdag is gebleken dat het snel druk is in het kenniscentrum. Vol = vol, wees dus op tijd. Om 12.45 uur worden de deuren geopend voor de tweede sessie en deze start om 13.00 uur. Ga voor een hoger rendement, mis het kenniscentrum dus NIET! "Inschrijven":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ kunt u doen via de website van de "Nationale Lunchroomdag.":http://www.nationalelunchroomdag.nl/inschrijving/

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws