Iris Wulffraat nieuwe voorzitter van KHN Rotterdam

29 juni 2016 | Thijs Jacobs

Iris Wulffraat is vanaf 27 juni de nieuwe voorzitter van KHN Rotterdam. Iris Wulffraat is mede-eigenaar van Eetcafe Opa in de Witte de Withstraat en is sinds 2014 al actief als algemeen bestuurslid van KHN Rotterdam. Iris Wulffraat volgt Robèr Willemsen op. Willemsen is gekozen tot landelijk voorzitter van KHN, na drie jaar voorzitterschap van KHN Rotterdam.

De nieuwe voorzitter heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en wil de huidige koers stevig voortzetten: ‘KHN Rotterdam gaat zich de komende tijd richten op de nieuwe horecanota, een gelijk speelveld, goed ondernemersklimaat en een goede balans tussen een bruisende en leefbare stad Rotterdam.’

‘Koninklijke Horeca Nederland Rotterdam mag zich nog meer laten horen op belangrijke dossiers. Tenslotte vertegenwoordigd de afdeling ruim 700 ondernemers in de Rotterdamse horeca.’, aldus nieuwe voorzitter Iris Wulffraat. ‘De gastvrijheidsbranche is immers een belangrijke economische speler en werkgever in de stad. Steeds meer internationale gasten weten Rotterdam te vinden en dat zien we terug in de bezoekersaantallen. Dit brengt Rotterdam veel goeds. We groeien in werkgelegenheid en we zien dat er veel nieuwe, mooie horecaconcepten ontstaan in de stad. Dat is positief en hoort bij een wereldstad als Rotterdam. Alleen moeten we ons wel beseffen dat een steeds drukker wordende stad soms gepaard gaat met overlast. Om de stad leefbaar te houden moet iedereen hierin zijn verantwoordelijkheid nemen; gemeente, bewoners maar ook de horecaondernemers zelf.’

Bestuur KHN Rotterdam compleet

Er zijn twee nieuwe bestuursleden gekozen: Nina Hooimeijer (BIRD) wordt vice-voorzitter en Jantiene Berg (STROOM) wordt algemeen bestuurslid.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Achtergronden Culinair
Hier kun je dineren in een boomhut

Op het landgoed van hotel Kapellerput in Heeze staat sinds 2010 een luxe boomhut voor bruiloften en bijeenkomsten. Om het 10-jarig bestaan van de KABAN te vieren is deze zomer het terras van de boomhut omgetoverd tot een unieke dinerlocatie op 6 meter hoogte. “De KABAN Experience is een bij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: