Interview: Nicole ter Horst

22 december 2011 |
Interview: Nicole ter Horst<

Nicole ter Horst is geen onbekende in de horeca. Met erg LEUK! is ze toe aan haar derde bedrijf binnen de branche. In een charmant en statig pand in het Gelderse Velp realiseerde ze samen met zaken- en levenspartner Joop Bakker een breed concept. Een lunchroom met kamers, waar vind je dat?

Of is erg LEUK! een hotel met lunchroom? Hoe dan ook, Nicole nam een paar jaar geleden, toen de economische crisis al hoogtij vierde, het besluit om samen met Joop nog één keer een nieuwe horecaonderneming te beginnen in het als elitair en chique bekendstaande Velp. De zaak moest vooral gezellig en laagdrempelig worden. Gasten moeten zich er direct welkom voelen. En dat is prima gelukt bij erg LEUK!.
“Ik heb al twee horecabedrijven gehad en ik wilde nog één nieuwe zaak starten, met kamers”, vertelt Nicole. “Mogelijk dat we naar het buitenland zouden gaan. Joop en ik waren al in België gaan kijken, waar veel statige villa’s met horecavergunning te koop staan. Door de crisis kwam er ook meer aanbod in Nederland. Zo kwam het pand waar we nu in zitten op de markt. Eerst werd alleen de bedrijfsruimte aangeboden, maar voor ons was het een harde eis dat we zowel pand als bedrijf konden kopen. Dat is uiteindelijk gelukt.”

"Lees het volledige interview in dit nummer van Lunchroom":http://www.lunchroom.nl/blad/21/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: