Inschrijving voor Lekkerste Lunchgerecht geopend!

12 oktober 2018 | David Bakker

Vanaf heden kan iedereen zich weer inschrijven voor de lekkerste wedstrijden van het jaar! Deze bekende vakwedstrijden vinden plaats tijdens de Horecava van maandag 7 t/m 10 januari 2019. Tijdens de komende editie zijn een aantal opvallende wijzigingen: Het Lekkerste Broodje heet tegenwoordig Het Lekkerste Lunchgerecht. Overigens wijzigt alleen de naam, want de basis blijft brood en de categorieën blijven ook (Horeca, Catering en On the Move). De organisatie vindt de nieuwe naam beter de lading dekken en past daarnaast beter bij deze tijd. “Ieder jaar veranderd er wel iets in de wedstrijden. Zo zijn er ook twee nieuwe: Het Lekkerste Frietje, met topping en De Lekkerste Tosti. Beide wedstrijden waarvan wij denken dat deze toegevoegde waarde hebben en inspelen op de ontwikkelingen in de markt”, aldus Beekman.

Noemenswaardig is de terugkeer van het NK Pannenkoeken bakken. In samenwerking met Koopmans Professioneel en Hakvoort Professional zal deze wedstrijd gewoon weer ieder jaar terug te vinden zijn op het podium van Stichting De Lekkerste Wedstrijden op de Horecava. Kortom, een twaalftal aan zeer diverse wedstrijden, passend bij de Fast Casual doelgroep. Komend jaar zijn de wedstrijdens op een geheel nieuw podium in een totaal nieuwe hal.

Bernd Beekman: “Het Fastcasual Concept dat we vorig jaar met elkaar hebben neergezet werd zeer goed gewaardeerd door de bezoekers. Echter, de vindbaarheid was onvoldoende. Daarnaast was de hal, door de beperkte grootte en hoogte, niet geschikt om dit type standhouders bij elkaar te zetten. De RAI heeft dat heel goed opgepakt en het initiatief genomen om een ‘oude Horecava-hal’ opnieuw toe te voegen. Op deze manier kan je straks ook weer een rondje lopen over de gehele beurs. Super!”


Aarzel dus niet langer en schrijf je in voor één of meerdere van deze fantastische, leerzame en gezellige wedstrijden! Inschrijven kost €50 per persoon, per wedstrijd. Voor dat bedrag ontvangt elke deelnemer vijf toegangsbewijzen voor de wedstrijddag, een uitrijkaart voor de RAI, een deelnamecertificaat en een leuk aandenken voor in het bedrijf. Met deelname aan de Lekkerste Wedstrijden zetten ondernemers hun bedrijf positief neer, waarbij creativiteit bij het maken van bijzondere producten centraal staat.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Lunchroom
Lunchroom Jaaroverzicht in 10 momenten

Het jaar is weer bijna voorbij. We hebben de tien opvallendste horecagebeurtenissen van dit jaat (natuurlijk extra veel gebeurtenissen uit de lunchroombranche) voor je op een rijtje gezet en laten je zien welke vijf items het best gelezen werden op lunchroom.nl. 1. Lekkerste Lunchroombroodje van...

Achtergronden Culinair
1 op de 5 Nederlanders is bereid meer dan €100 te betalen voor kerstdiner

Kerst staat voor de deur en zoals elk jaar vormen lekker eten en gezellig rond de tafel met familie, vrienden en collega's de rode draad tijdens de feestdagen. Volgens restaurant reserveringsplatform IENS viert dit jaar ruim de helft van de respondenten* in Nederland de kerstdagen in een restaur...

Achtergronden
Download nu de decembereditie van Lunchroom

Hij is er weer! Voor wie dit jaar goed wil afsluiten, hebben we de decembereditie van Lunchroom als download op de website geplaatst. Je kunt de uitgave downladen via deze link. Natuurlijk blikken we terug op het afgelopen jaar met het Horeca Jaaroverzicht, maar kijken we ook naar het heden en de to...

Achtergronden Culinair
Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie 

In bijna de helft van de Nederlandse restaurants wordt deze Kerst hert als hoofdgerecht gereserveerd. Hiermee is hert het populairste hoofdgerecht op de kerstmenu’s in de Nederlandse horeca. In Nederland betaal je in 2018 gemiddeld € 61,- voor een vijfgangen kerstdiner. Goedkoop eten doe ...

F&B Den Haag
Plek voor ruim 60 F&B-concepten in Haagse binnenstad

De binnenstad van Den Haag is uitgegroeid tot één van de meest aantrekkelijke winkelgebieden van Nederland. Toch is er nog ruimte om verder te verbeteren. Op basis van de horecabenchmark tussen de vijf grootste steden, blijkt dat het aanbod Food & Beverage (F&B) beperkt is. Er ...

Onderwijs Ondernemen
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: