Inschrijving voor Lekkerste Lunchgerecht geopend!

12 oktober 2018 | David Bakker

Vanaf heden kan iedereen zich weer inschrijven voor de lekkerste wedstrijden van het jaar! Deze bekende vakwedstrijden vinden plaats tijdens de Horecava van maandag 7 t/m 10 januari 2019. Tijdens de komende editie zijn een aantal opvallende wijzigingen: Het Lekkerste Broodje heet tegenwoordig Het Lekkerste Lunchgerecht. Overigens wijzigt alleen de naam, want de basis blijft brood en de categorieën blijven ook (Horeca, Catering en On the Move). De organisatie vindt de nieuwe naam beter de lading dekken en past daarnaast beter bij deze tijd. “Ieder jaar veranderd er wel iets in de wedstrijden. Zo zijn er ook twee nieuwe: Het Lekkerste Frietje, met topping en De Lekkerste Tosti. Beide wedstrijden waarvan wij denken dat deze toegevoegde waarde hebben en inspelen op de ontwikkelingen in de markt”, aldus Beekman.

Noemenswaardig is de terugkeer van het NK Pannenkoeken bakken. In samenwerking met Koopmans Professioneel en Hakvoort Professional zal deze wedstrijd gewoon weer ieder jaar terug te vinden zijn op het podium van Stichting De Lekkerste Wedstrijden op de Horecava. Kortom, een twaalftal aan zeer diverse wedstrijden, passend bij de Fast Casual doelgroep. Komend jaar zijn de wedstrijdens op een geheel nieuw podium in een totaal nieuwe hal.

Bernd Beekman: “Het Fastcasual Concept dat we vorig jaar met elkaar hebben neergezet werd zeer goed gewaardeerd door de bezoekers. Echter, de vindbaarheid was onvoldoende. Daarnaast was de hal, door de beperkte grootte en hoogte, niet geschikt om dit type standhouders bij elkaar te zetten. De RAI heeft dat heel goed opgepakt en het initiatief genomen om een ‘oude Horecava-hal’ opnieuw toe te voegen. Op deze manier kan je straks ook weer een rondje lopen over de gehele beurs. Super!”


Aarzel dus niet langer en schrijf je in voor één of meerdere van deze fantastische, leerzame en gezellige wedstrijden! Inschrijven kost €50 per persoon, per wedstrijd. Voor dat bedrag ontvangt elke deelnemer vijf toegangsbewijzen voor de wedstrijddag, een uitrijkaart voor de RAI, een deelnamecertificaat en een leuk aandenken voor in het bedrijf. Met deelname aan de Lekkerste Wedstrijden zetten ondernemers hun bedrijf positief neer, waarbij creativiteit bij het maken van bijzondere producten centraal staat.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Interview Longread
De allergrootste foodtrend? Vegan!

We kunnen er eigenlijk niet omheen: dé absolute foodtrend is vegan food. 2018 was het jaar van de vleesvervangers, 2019 bleek die van een verdere doorontwikkeling en verdere aandacht voor vegan in de professionele horecakeuken. In Dordrecht, uitgerekend de stad van de paardenslachterijen, ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: