Inschrijving voor Lekkerste Lunchgerecht geopend!

12 oktober 2018 | David Bakker

Vanaf heden kan iedereen zich weer inschrijven voor de lekkerste wedstrijden van het jaar! Deze bekende vakwedstrijden vinden plaats tijdens de Horecava van maandag 7 t/m 10 januari 2019. Tijdens de komende editie zijn een aantal opvallende wijzigingen: Het Lekkerste Broodje heet tegenwoordig Het Lekkerste Lunchgerecht. Overigens wijzigt alleen de naam, want de basis blijft brood en de categorieën blijven ook (Horeca, Catering en On the Move). De organisatie vindt de nieuwe naam beter de lading dekken en past daarnaast beter bij deze tijd. “Ieder jaar veranderd er wel iets in de wedstrijden. Zo zijn er ook twee nieuwe: Het Lekkerste Frietje, met topping en De Lekkerste Tosti. Beide wedstrijden waarvan wij denken dat deze toegevoegde waarde hebben en inspelen op de ontwikkelingen in de markt”, aldus Beekman.

Noemenswaardig is de terugkeer van het NK Pannenkoeken bakken. In samenwerking met Koopmans Professioneel en Hakvoort Professional zal deze wedstrijd gewoon weer ieder jaar terug te vinden zijn op het podium van Stichting De Lekkerste Wedstrijden op de Horecava. Kortom, een twaalftal aan zeer diverse wedstrijden, passend bij de Fast Casual doelgroep. Komend jaar zijn de wedstrijdens op een geheel nieuw podium in een totaal nieuwe hal.

Bernd Beekman: “Het Fastcasual Concept dat we vorig jaar met elkaar hebben neergezet werd zeer goed gewaardeerd door de bezoekers. Echter, de vindbaarheid was onvoldoende. Daarnaast was de hal, door de beperkte grootte en hoogte, niet geschikt om dit type standhouders bij elkaar te zetten. De RAI heeft dat heel goed opgepakt en het initiatief genomen om een ‘oude Horecava-hal’ opnieuw toe te voegen. Op deze manier kan je straks ook weer een rondje lopen over de gehele beurs. Super!”


Aarzel dus niet langer en schrijf je in voor één of meerdere van deze fantastische, leerzame en gezellige wedstrijden! Inschrijven kost €50 per persoon, per wedstrijd. Voor dat bedrag ontvangt elke deelnemer vijf toegangsbewijzen voor de wedstrijddag, een uitrijkaart voor de RAI, een deelnamecertificaat en een leuk aandenken voor in het bedrijf. Met deelname aan de Lekkerste Wedstrijden zetten ondernemers hun bedrijf positief neer, waarbij creativiteit bij het maken van bijzondere producten centraal staat.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Lunchroom
Hudson Bar & Kitchen lanceert lunch & bakery concept in Leiden

De Amerikaanse restaurantketen Hudson Bar & Kitchen, lanceert het lunch & bakery concept Hudson Coffee. De eerste vestiging van Hudson Coffee is geopend aan de nieuwe Beestenmarkt 23 in Leiden, tegenover de Lammermarktgarage en direct naast het 1,5 jaar geleden geopende Hudson restaurant. De...

Opening Bed&Breakfast
Amersfoortse lunchroomeigenaar gaat B&B openen

Eén van de meest uitgesproken horecaondernemers in Amersfoort, Dirk-Jan Stip van lunchzaak Coffee Corazon, gaat een B&B openen. Volgens hem sluit het huidige hotelaanbod niet aan bij het karakter van de stad. “De binnenstad van Amersfoort is zo leuk en gezellig, zo uniek… Maa...

Geslaagde e-mailmarketingcampagnes vragen om kennis over het samenstellen van goed verzorgde e-mails, het proces eromheen en de mogelijkheden. Hoe je als horecaprofessional hierin succesrijk kunt zijn, leer je in de training die HM Academy aanbiedt op 11 maart aanstaande (in Bunnik, centraal gelegen...

Economie Duurzaamheid Ondernemen
Overheid biedt circulaire ondernemers hulp

Ondernemers die werk maken van een economie zonder afval en vol goede ideeën zitten, krijgen extra hulp bij de uitvoering van hun plannen. Deze hulp moet ervoor zorgen dat circulaire ondernemers sneller doorbreken. Hiervoor slaan de ov...

Economie Fastservice
Domino’s ziet groei van 300 procent in lunch bestellingen

Gedreven door een enorme groei in het aantal winkels, het aandeel winkels dat met lunch is geopend en de toenemende vraag naar gemak, ziet Domino’s het percentage lunch ten opzichte van het totaal aantal bestellingen explosief stijgen. In de gelopen vijf jaar realiseert de keten - met inmiddel...

Opening
Horecafamilie opent derde restaurant in drie jaar tijd

Almere krijgt er vanaf eind maart een nieuwe ‘Fresh Food’ formule bij. In hartje centrum, aan de Grote Markt, wordt momenteel druk verbouwd om aan Taco Y Mas gestalte te geven. Het is het derde restaurant in drie jaar van de horecafamilie Van Eijsden. Na Finn en Rosita’s, gaat Taco...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: