Iens komt met eigen festival

20 oktober 2017 | Roy Spijker

IENS introduceert het eerste IENS Festival. Een unieke online campagne, waarbij restaurants bezoekers voordelig laten kennismaken met hun keuken en gastvrijheid. Van 26 oktober tot en met 30 november geven honderden restaurants in heel Nederland 50 procent korting op de gehele rekening aan gasten die reserveren via iens.nl of de IENS app.

Het IENS Festival is een online promotie voor restaurateurs en gasten die via IENS een tafel boeken. Tijdens het Festival profiteert iedereen die via IENS reserveert van 50 procent korting over de totale rekening en wordt het voor gasten extra aantrekkelijk om een keuken te proberen die al jaren op de bucket-list staat. Deze bijzondere gelegenheid wordt door middel van een landelijke campagne onder de aandacht gebracht, waarbij de deelnemende restaurants in het middelpunt staan.

Hoe werkt Het IENS Festival?
Vijf weken lang stimuleert IENS mensen om uit eten te gaan, waarbij ze kunnen profiteren van de beste restaurantervaring voor de helft van de prijs op de totale rekening. Stappenplan: ontdek online honderden deelnemende restaurants van het IENS Festival, plaats een reservering, ga naar het restaurant, bestel naar eigen keus en ontvang van het restaurant de rekening met 50% korting er direct op verwerkt.

Restaurateurs krijgen via het IENS Festival dé kans om nieuwe gasten aan te trekken en te laten kennismaken met hun restaurant. IENS toont hiermee het voordeel van online zoeken en het direct reserveren van een tafel en de gast profiteert van het beste aanbod.

Welke keuken wordt het meest gereserveerd?
Onderzoek van IENS wijst uit dat elke stad een eigen eetcultuur heeft. Zo gaat de voorkeur in Den Haag – hoe kan het ook anders – uit naar sea food, hebben Rotterdammers een voorliefde voor de Franse keuken en houden de Amsterdammers het op gevarieerd internationaal.

Het IENS Festival biedt de mogelijkheid om buiten de comfortzone te stappen en eens een andere keuken te proberen. De Haagse sea food-fans kiezen misschien wel een Thaise curry en Rotterdammers laten zich culinair verrassen door een Marokkaanse tajine.

Deelnemende restaurants
Tijdens Het IENS Festival biedt het online restaurantplatform de keuze uit honderden deelnemende restaurants door heel Nederland, zoals Ferilli's at The College in Amsterdam, De Nieuwe Poort Rotterdam en Tasca in Den Haag. Vanzelfsprekend zijn de deelnemende restaurants gemakkelijk te vinden en handig te reserveren via de IENS app en website.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview KHN Longread
Interview nieuwe directeur KHN: “Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag”

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen op de arbeidsmarkt aanpakken. Dirk Beljaarts is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en is ambitieus. “Met bijna 450.000 ...

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: