IceFondue wint Innovation Award

9 januari 2012 |
IceFondue wint Innovation Award<

IceFondue van Icewizard heeft de Overall Innovation Award 2012 gewonnen. Tijdens de opening van de Horecava 2012 werden er vier awards uitgereikt in de categorieën Food & Beverage, Interior & Design, Equipment & Services en Concept & Co-creations. IceFondue won in de categorie Concept & Co-creations en won
uiteindelijk ook de overkoepelende prijs. Het is de twaalfde keer dat de Horecava deze verkiezing organiseert.

IceFondue
Gasten kunnen van onder meer fruit zelf ijs-tapas maken door ingrediënten vijf tellen in de rokende stikstof te dopen. Dit kan gecombineerd worden met warme chocolade en slagroom. Winnaar Koen Gillis is blij met zijn twee awards. “We hadden het wel gehoopt om deze prijs te winnen, maar niet verwacht”, glundert Gillis.

Overige categorieën


Likeurschuim Bols Foam, Maxxium Nederland, won in de categorie Food & Beverage.


De smartbar, een mobiele bar voor in de horeca, won de eerste prijs in de categorie interior & design. Bedenker van dit concept is Luyten Horeca.


Bon Vito loyality eindigde eerste in de categorie Equipment & Services. Eijsink Afrekensystemen ontworp dit idee.


De aanmoedigingsprijs, de innovatie die net niet won, ging dit jaar naar ‘Jas op slot’. Een innovatie van een aantal studenten die een manier bedachten om je jas op te hangen en hem vervolgens ‘op slot’ te doen in een café.


De publieksprijs, deze werd voor het eerst uitgereikt, ging naar De Rendementscoach, van Eijsink in samenwerking met BDO Accountants en Dyflexis.

Foto's: Frank Lindner

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: