IceFondue wint Innovation Award

9 januari 2012
IceFondue wint Innovation Award

IceFondue van Icewizard heeft de Overall Innovation Award 2012 gewonnen. Tijdens de opening van de Horecava 2012 werden er vier awards uitgereikt in de categorieën Food & Beverage, Interior & Design, Equipment & Services en Concept & Co-creations. IceFondue won in de categorie Concept & Co-creations en won
uiteindelijk ook de overkoepelende prijs. Het is de twaalfde keer dat de Horecava deze verkiezing organiseert.

*IceFondue*
Gasten kunnen van onder meer fruit zelf ijs-tapas maken door ingrediënten vijf tellen in de rokende stikstof te dopen. Dit kan gecombineerd worden met warme chocolade en slagroom. Winnaar Koen Gillis is blij met zijn twee awards. “We hadden het wel gehoopt om deze prijs te winnen, maar niet verwacht”, glundert Gillis.

*Overige categorieën*


Likeurschuim Bols Foam, Maxxium Nederland, won in de categorie Food & Beverage.


De smartbar, een mobiele bar voor in de horeca, won de eerste prijs in de categorie interior & design. Bedenker van dit concept is Luyten Horeca.


Bon Vito loyality eindigde eerste in de categorie Equipment & Services. Eijsink Afrekensystemen ontworp dit idee.


De aanmoedigingsprijs, de innovatie die net niet won, ging dit jaar naar ‘Jas op slot’. Een innovatie van een aantal studenten die een manier bedachten om je jas op te hangen en hem vervolgens ‘op slot’ te doen in een café.


De publieksprijs, deze werd voor het eerst uitgereikt, ging naar De Rendementscoach, van Eijsink in samenwerking met BDO Accountants en Dyflexis.

*Foto's:* Frank Lindner

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws