Hospitality & Style Awards 2012 bekend

3 januari 2013 |
Hospitality & Style Awards 2012 bekend<

De nominaties voor de VENUEZ Hospitality & Style Awards zijn bekend gemaakt. Deze worden op 25 maart uitgereikt in Hotel Okura te Amsterdam. Genomineerden stonden eerder in publicaties van het tijdschrift.

Categorieën en nominaties
Er worden tien prijzen uitgerijkt, waarvan acht aan toonaangevende horecazaken, één aan de beste horecaondermer van 2012 en één aan de allerbeste bartender. Deze laatste wordt gekozen tijdens een competitie die wordt gehouden op 4 februari in de Bols Bartending Academy. Nieuw dit jaar is de categorie Best Restaurant Concept, vanwege de opkomst van restaurants met innovatieve concepten.

Best Coffee Bar 2012
_De Koffie Salon – Amsterdam De Pijp_
_The Fuzz – Nijmegen_
_Coffee Bru – Amsterdam_
_Starbucks The Bank – Amsterdam_

Best Hotel Concept 2012
_Hostelle – Amsterdam_
_CityHub – Amsterdam_
_The Exchange – Amsterdam_
_The Student Hotel – Rotterdam_

Best Hotel Chain Design 2012
_Pullman Cocagne – Eindhoven_
_Hilton Garden Inn – Leiden_
_Apollo Hotel – Papendrecht_
_Fletcher Hotel Nautisch Kwartier – Huizen_

Best Cocktail Bar
_Hiding In Plain Sight – Amsterdam_
_Chapter21 – Amsterdam_
_Dr. – Rotterdam_
_&samhoud places – Amsterdam_

Best Style Bar
_Kitchen & Bar Van Rijn – Amsterdam_
_1NUL8 – Rotterdam_
_Grandcafe Van Buuren – Leiden_
_Tunes Bar – Amsterdam_

Best Restaurant Design 2012
_Brasserie De Vierbannen – Ouwekerk_
_The Harbour Club – Amsterdam_
_Bij Teus – Houten_
_Restaurant Anna – Amsterdam_

Best Restaurant Concept 2012
_Restaurant Aan Zee – Oostvoorne_
_Rijsel – Amsterdam_
_Radio Royaal – Eindhoven_
_MOES – Amsterdam_

Best Interior Design
_Fort Beemster – Zuidoosbeemster_
_Hotel Modez – Arnhem_
_Conservatorium Hotel – Amsterdam_
_Andaz – Amsterdam_

Marijn Brok

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: