Hospitality & Style Awards 2012 bekend

3 januari 2013 |
Hospitality & Style Awards 2012 bekend<

De nominaties voor de VENUEZ Hospitality & Style Awards zijn bekend gemaakt. Deze worden op 25 maart uitgereikt in Hotel Okura te Amsterdam. Genomineerden stonden eerder in publicaties van het tijdschrift.

Categorieën en nominaties
Er worden tien prijzen uitgerijkt, waarvan acht aan toonaangevende horecazaken, één aan de beste horecaondermer van 2012 en één aan de allerbeste bartender. Deze laatste wordt gekozen tijdens een competitie die wordt gehouden op 4 februari in de Bols Bartending Academy. Nieuw dit jaar is de categorie Best Restaurant Concept, vanwege de opkomst van restaurants met innovatieve concepten.

Best Coffee Bar 2012
_De Koffie Salon – Amsterdam De Pijp_
_The Fuzz – Nijmegen_
_Coffee Bru – Amsterdam_
_Starbucks The Bank – Amsterdam_

Best Hotel Concept 2012
_Hostelle – Amsterdam_
_CityHub – Amsterdam_
_The Exchange – Amsterdam_
_The Student Hotel – Rotterdam_

Best Hotel Chain Design 2012
_Pullman Cocagne – Eindhoven_
_Hilton Garden Inn – Leiden_
_Apollo Hotel – Papendrecht_
_Fletcher Hotel Nautisch Kwartier – Huizen_

Best Cocktail Bar
_Hiding In Plain Sight – Amsterdam_
_Chapter21 – Amsterdam_
_Dr. – Rotterdam_
_&samhoud places – Amsterdam_

Best Style Bar
_Kitchen & Bar Van Rijn – Amsterdam_
_1NUL8 – Rotterdam_
_Grandcafe Van Buuren – Leiden_
_Tunes Bar – Amsterdam_

Best Restaurant Design 2012
_Brasserie De Vierbannen – Ouwekerk_
_The Harbour Club – Amsterdam_
_Bij Teus – Houten_
_Restaurant Anna – Amsterdam_

Best Restaurant Concept 2012
_Restaurant Aan Zee – Oostvoorne_
_Rijsel – Amsterdam_
_Radio Royaal – Eindhoven_
_MOES – Amsterdam_

Best Interior Design
_Fort Beemster – Zuidoosbeemster_
_Hotel Modez – Arnhem_
_Conservatorium Hotel – Amsterdam_
_Andaz – Amsterdam_

Marijn Brok

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: