Hospitality & Style Awards 2012 bekend

3 januari 2013 |
Hospitality & Style Awards 2012 bekend<

De nominaties voor de VENUEZ Hospitality & Style Awards zijn bekend gemaakt. Deze worden op 25 maart uitgereikt in Hotel Okura te Amsterdam. Genomineerden stonden eerder in publicaties van het tijdschrift.

Categorieën en nominaties
Er worden tien prijzen uitgerijkt, waarvan acht aan toonaangevende horecazaken, één aan de beste horecaondermer van 2012 en één aan de allerbeste bartender. Deze laatste wordt gekozen tijdens een competitie die wordt gehouden op 4 februari in de Bols Bartending Academy. Nieuw dit jaar is de categorie Best Restaurant Concept, vanwege de opkomst van restaurants met innovatieve concepten.

Best Coffee Bar 2012
_De Koffie Salon – Amsterdam De Pijp_
_The Fuzz – Nijmegen_
_Coffee Bru – Amsterdam_
_Starbucks The Bank – Amsterdam_

Best Hotel Concept 2012
_Hostelle – Amsterdam_
_CityHub – Amsterdam_
_The Exchange – Amsterdam_
_The Student Hotel – Rotterdam_

Best Hotel Chain Design 2012
_Pullman Cocagne – Eindhoven_
_Hilton Garden Inn – Leiden_
_Apollo Hotel – Papendrecht_
_Fletcher Hotel Nautisch Kwartier – Huizen_

Best Cocktail Bar
_Hiding In Plain Sight – Amsterdam_
_Chapter21 – Amsterdam_
_Dr. – Rotterdam_
_&samhoud places – Amsterdam_

Best Style Bar
_Kitchen & Bar Van Rijn – Amsterdam_
_1NUL8 – Rotterdam_
_Grandcafe Van Buuren – Leiden_
_Tunes Bar – Amsterdam_

Best Restaurant Design 2012
_Brasserie De Vierbannen – Ouwekerk_
_The Harbour Club – Amsterdam_
_Bij Teus – Houten_
_Restaurant Anna – Amsterdam_

Best Restaurant Concept 2012
_Restaurant Aan Zee – Oostvoorne_
_Rijsel – Amsterdam_
_Radio Royaal – Eindhoven_
_MOES – Amsterdam_

Best Interior Design
_Fort Beemster – Zuidoosbeemster_
_Hotel Modez – Arnhem_
_Conservatorium Hotel – Amsterdam_
_Andaz – Amsterdam_

Marijn Brok

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Helft van de Nederlanders vindt iedere dag vlees eten niet meer van deze tijd

Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Dat vindt ongeveer de helft van alle Nederlanders. Meer dan 60% van de mensen is zich bewust van de impact van vlees op het klimaat. De milieuschade die de productie en consumptie van vlees oplevert moet in de winkelprijs worden verwerkt, vindt 1 op ...

Opening Rotterdam
Restaurant JAQ, dé hotspot in het Rotterdamse theaterdistrict

Op 12 december opent restaurant JAQ haar deuren in het theaterdistrict van Rotterdam, tegenover het Oude Luxor Theater en vlakbij het bruisende uitgaansgebied rondom het Hofplein. Het sfeervolle restaurant is dé plek om af te spreken voor een drankje tijdens of na het shoppen, voor een zakend...

Economie
Personeel houdt ondernemer uit zijn slaap

Ruim de helft (55%) van alle ondernemers uit het MKB ligt ’s nachts wel eens wakker van zorgen over de eigen onderneming. Met name het vinden en behouden van goed personeel zorgt voor slapeloze nachten. Daarnaast zijn niet betalende klanten en een verstoorde werk-privébalans veel voorko...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: